Marcel Pavel, despre starea de sănătate a Monicăi Anghel, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Mi-a zis că...”

Publicat pe

Marcel Pavel a oferit noi informații despre starea de sănătate a Monicăi Anghel, după ce artista s-a infectat cu COVID-19. Artistul a vorbit alatăieri cu ea, iar cântăreața i-a dezvăluit cum se simte, după ce a contactat virusul din China. Totodată, el a tras un semnal de alarmă omenirii, spunând că este „o boală foarte perversă'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel este prieten de mulți ani cu Monica Anghel. Astfel, ca un bun amic, el nu a stat pe gânduri și a contactat-o imediat cum a aflat că s-a infectat cu COVID-19. Artistul a ținut să-i fie alături, pentru că știe cât i-a fost de greu atunci când a fost și el bolnav.

Marcel Pavel, despre starea de sănătate a Monicăi Anghel, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Mi-a zis că...'Marcel Pavel, despre starea de sănătate a Monicăi Anghel, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Mi-a zis că...'

COVID-19 a arătat din nou că nu ține cont de nimeni și de nimic. O altă vedetă s-a infectat cu virusul din China, boală ce a făcut ravagii pe întreg Mapamondul. Monica Anghel s-a îmbolnăvit de coronavirus, deși este vaccinată cu ambele doze.

Citește și: Lui Marcel Pavel i s-a schimbat viața total după COVID-19!Ce i-au spus medicii să facă zilnic

Citește și: De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie:”Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu”/ EXCLUSIV

Citește și: Cabral, fotografie rară alături de mama sa:„În poză plângeam…'

Citește și: Ștefan Manolache, primele declarații despre despărțirea de Eva Zaharescu:„Nu am putut rezona cu ea'

Marcel Pavel, despre starea de sănătate a Monicăi Anghel, după ce s-a infectat cu COVID-19

După ce Monica Anghel a anunțat public, în mediul online, că s-a infectat cu COVID-19, marea artistă a fost asalaltă de sute de mesaje și apeluri. Fanii și apropiații ei au vrut să se asigure că este în siguranță. La fel a făcut și colegul ei de breaslă Marcel Pavel. El a stat de vorbă cu ea alaltăieri și, din fericire, cântăreața i-a spus că „este ok'.

Marcel Pavel a susținut că nu știe mai multe detalii despre Monica Anghel, decât ce i-a spus ea. A precizat și el că vedeta s-a îmbolnăvit, deși este vaccinată anti-COVID-19.

„Ce știu despre Monica este și ce știți voi. Alaltăieri am vorbit cu ea și mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuși e vaccinată și s-a îmbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta', a declarat Marcel Pavel pentru fanatik.ro.

„Ține legătura cu medicul ei și urmează tratamentul'

În același timp, îndrăgitul artist a tras și un semnal de alarmă. Le transmite oamenilor că acest virus este „o nenorocire' și că trebuie luat foarte în serios. Crede că Monica Anghel are o formă ușoară a bolii și a mai precizat că ea ține în permanență legătura cu mediul ce-i indică tratamentul necesar.

Pe mine mă înjura lumea, anul trecut, când era să mor, că sunt plătit, că mint. Nu e de glumit. E o nenorocire de virus. Eu am fost printre primii mediatizați și am fost atacat. E o boală foarte perversă.

Eu cred că Monica are o formă ușoară. Ține legătura cu medicul ei cu siguranță și urmează tratamentul. Mai multe nu cunosc', a adăugat el.

Monica Anghel a anunțat pe Facebook că e infectată cu COVID-19

Vă amintim că Monica Anghel a anunțat joi, 23 septembrie, că este infectată cu COVID-19. Marea cântăreață a făcut dezvăluirea pe pagina ei oficială pe Facebook, menționând că este și vaccinată. Vedeta i-a sfătuit atunci pe oameni să aibă mare grijă de ei.

„Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut covid. Aveți grijă de voi', a scris Monica Anghel pe rețeaua socială.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter