Daniel Onoriu s-a trezit din comă, după două luni! Anunțul familiei: "Este nevoie de sânge"

Publicat pe

După aproape două luni, Daniel Onoriu s-a trezit din comă! Familia pilotului a anunțat cum se simțe acum Daniel Onoriu și îi roagă pe cei care vor să-l ajute să doneze sânge pentru că are, încă, mare nevoie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 24 noiembrie, Daniel Onoriu a fost supus unei operaţii de micşorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Reîntors în ţară, pilotului i s-a făcut rău şi a fost dus de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă. Acum după aproape două luni de comă indusă, organismul lui vindecă.

Daniel Onoriu s-a trezit din comă, după două luni! Anunțul familiei: "Este nevoie de sânge"Daniel Onoriu s-a trezit din comă, după două luni! Anunțul familiei: "Este nevoie de sânge"

După săptămâni întregi în care a făcut apel la bunătatea oamenilor pentru a face rost de sânge pentru pilot, Rebeca Onoriu, verișoara lui Daniel, a anunțat minunea mult așteptată pe contul ei de Facebook.

„MARE ESTE DUMNEZEU! Daniel Onoriu s-a trezit!!!! Mulțumim lui Dumnezeu', a fost mesajul scris de Rebeca Onoriu pe pagina ei de Facebook.

Daniel Onoriu s-a trezit din comă

Săptămâna trecută, verișoara lui Daniel anunța, la Antena Stars, intenția medicilor de a-l trezi pe acesta, cu toate că încă erau necesare donațiile de sânge.

Este nevoie in continuare de sânge pentru Daniel. Starea lui actuala este una mult mai buna. A făcut progrese considerabile. (…)

S-au reglat și analizele, care sunt bune. In continuare este nevoie de sânge, fac apel pentru vei care doresc sa ne ajute. Medicii spun ca săptămâna viitoare vor sa îl trezească pe Daniel„, declara atunci Rebeca.

Citește și: Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor: „Îmi cer scuze dacă am greșit'

Citește și: Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera: „Zici că sunt vrăjitoare’

Citește și: Primele imagini din filmul lui Liviu Vârciu. Cine joacă în comedia Zăpadă, ceai și dragoste

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, crede în șansele de recuperare ale pilotului.

„Şanse sunt. Eu cred în continuare că sunt şanse să îşi revină, dar nici nu gândesc altceva. El o să-şi revină, o să fie bine. Dar la ce are, la ce a avut, că acum e mai bine decât problemele de la început, eu cred că o să fie bine. Nici nu accept altceva!

Recuperarea este de durată, cu paşi mici. Nu o să ne trezim peste noapte că Daniel s-a ridicat din pat şi merge. O să fie cu paşi mici, dar e spre bine, cu ajutorul lui Dumnezeu', a declarat Isabela Onoriu, potrivit adevarul.ro.

Cât despre acțiunile legale pe care le vor întreprinde pe viitor împotriva clinicii unde a fost operat Daniel Onoriu, familia pilotului rămâne rezervată momentan.

„Nu ştim încă ce decizie vom avea în legătura cu acea clinică din Turcia care l-a «măcelărit» pe Daniel. Am primit enorm de multe mesaje de la persoane trecute prin aceleaşi probleme.

Să îşi revină Daniel şi el va decide ce va face legal împotriva acelei clinici', a afirmat verişoara pilotului, conform sursei menționate mai sus.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter