De ce a părăsit-o Connect-R pe Diana, fosta iubită, chiar înainte de nuntă: "Ceva mi-a spus: Nu!"

Publicat pe

La mulți ani de la despărțirea de Diana Georgescu, Connect-R a dezvăluit de ce a părăsit-o pe tânără, chiar înainte de nuntă. Cei doi urmau să se căsătorească, erau de câțiva ani împreună și toată lumea din jurul lor aștepta nunta, doar că artistul a pus punct când nimeni nu se aștepta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect-R a precizat că a decis să plece din relația cu Diana Georgescu, iar la doar câteva luni a cunoscut-o pe Misha, cea care ulterior i-a devenit soție și l-a făcut tată. Nici de această dată, Connect-R nu s-a simțit bine în postura de soț, iar la scurt timp de la nuntă, el și Misha au divorțat.

„Cu Diana am terminat când am terminat. Ceva m-a făcut, este incredibil… Eu cu Diana căutam locație de nuntă și efectiv, la două zile, ceva mi-a inundat toată ființa și mi-a spus: Nu! Pleci!

Am părăsit-o, pur și simplu am părăsit-o. După care, la câteva luni, am cunoscut-o pe Misha, prin Sava, am mers la studio să trag o piesă, ne-am îndrăgostit și restul e o poveste pe care o știți cu toții', a spus Connect-R acum.

Citește și: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:„La majoritatea probelor ne certăm’

Citește și: Sorin Bontea, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:'Am în echipă de toate…'

Citește și: Cum a fost prins Augustin Viziru furând din magazine:„Cele mai urâte două ore din viața mea’

Citește și: Romică Țociu și-a petrecut ziua de naștere în America.Ce artiști i-au fost alături

De ce a părăsit-o Connect-R pe Diana, fosta iubită, chiar înainte de nuntă

Momentan, Connect R și Misha au o relație foarte bună, de dragul fiicei lor. Întrebat dacă mai crede în căsătorie sau în posibilitatea de a relua relația cu Misha, artistul nici nu a confirmat, dar nici nu a spus un „Nu” categoric.

„Nu știu, nu cred (n.r – dacă se va recăsători cu fosta soție, Misha). Pentru mine, viitorul nu există decât imaginat și, de obicei, nu îmi imaginez lucruri. Viitorul există doar dacă ți-l imaginezi. Trecutul este o chestie care s-a întâmplat și care nu mai e în momentul ăsta.

Exact cum spunea Eminescu, trecutul și viitorul sunt file ale aceleiași pagini. Nu știu, habar nu am, dar nu cred.

Nu mai cred în căsătorie pentru mine pentru că am crezut foarte mult timp în ideea în care căsătoria este un mecanism din care eu să îmi extrag fericirea', a spus Connect-R, potrivit Spynews. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter