De ce s-au certat Zarug și Adriana Trandafir la Asia Express. Abia acum s-a aflat!

Publicat pe

Între Zarug și Lorelei, pe de o parte și Adriana Trandafir și Maria Speranța, pe de alta, s-au iscat de multe ori conflicte în Asia Express. Prima echipă a părăsit între timp competiția și Zarug a ținut să lămurească de ce s-a certat cu actrița și fiica ei. Și-au adresat cuvinte dure, iar motivul ar fi… lipsa de comunicare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Dan Zarug, în vârstă de 40 de ani, are o poveste de viață ca-n filme. Licențiat în Drept, cu un MBA în Managementul Luxului, obținut la Paris, Zarug este designer vestimentar și una dintre cele mai simpatice prezențe din Asia Express. Umorul său inedit a descrețit frunțile în competiția grea din Turcia, chiar dacă nu a fost apreciat de toată lumea.

De ce s-au certat Zarug și Adriana Trandafir la Asia Express. Abia acum s-a aflat!De ce s-au certat Zarug și Adriana Trandafir la Asia Express. Abia acum s-a aflat!

În competiția „Asia Express' a făcut echipă cu Lorelei, dar au fost eliminați înainte de a ajunge în etapa din Georgia. Memorabile sunt nu doar glumele lui Zarug, dar și conflictele sale cu echipa formată din Adriana Trandafir și fiica ei. Într-un interviu acordat TV Mania, Zarug a explicat ce a stat la baza neînțelegerilor.

De ce s-au certat Zarug și Adriana Trandafir la Asia Express

„Am aflat că îmi face plăcere să descopăr oameni, am învăţat să predau controlul asupra a ceea ce se întâmplă şi să mă bucur de experienţă. Şi am aflat şi ca iubirea e de fapt unilaterală şi nu implică neapărat reciprocitate ca să fie valabilă', a spus Zarug.

Referitor la discuțiile pe care le-a avut pe parcursul competiției cu Adriana Trandafir, Zarug a spus că nu a fost nimic important.

„Eu nu am avut un conflict real cu nimeni. Din punctul meu de vedere, am plecat de acolo toţi amici. Nici măcar cu Adriana nu am avut un conflict. Ca să fac faţă presiunii psihice în „Asia Express', eu mi- am creat această narativă cum că sunt la joacă împreună cu alţi copii şi evident că toţi avem simpatii mai puternice pentru unii faţă de alţii.

Ce spui tu conflict cu Adriana e de fapt o lipsă de conexiune şi de comunicare. Da, ne mai vedem. Evident că mai des cu unii decât cu alţii, şi asta pentru că avem stiluri de viaţa comparabile', a declarat el pentru tvmania.ro.

Citește și: Ce meserie a avut Zarug de la Asia Express

Citește și: Care este numele real al lui Zarug de la Asia Express și ce studii are

Citește și: Ultimele detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe.Când va avea loc procesul

Ce l-a deranjat pe Zarug la Adriana Trandafir, în Asia Express

Într-unul dintre episoadele Asia Express, Zarug și Lorelei le-au desemnat pe Adriana Trandafir și Maria Speranța să se lupte pentru a rămâne în competiție, însă înainte de asta, concurentul a făcut niște mici completări cu privire adversara lui.

„Să formulez o scuză simpatică pentru care să le trimit pe ele în cursea pentru ultima șansă. (…) Este cam a patra oară când veniți la careu și Adriana are o poveste tristă pe care toți o avem.

Toți trecem prin aceleași greutăți, nu găsim cazare, ne rupem picioarele, ni se umflă gleznele.

În momentul în care începi un careu punându-ți problemele la înaintare cu o lacrimă în colțul ochiului face jocul dezechilibrat pentru că pe mulți dintre îi faceți să nu vă voteze.

E o formă de manipulare care mie nu-mi place’, a spus Zarug în cadrul emisiunii Asia Express.

De asemenea, replica Adrianei nu a întârziat să apară, așa că la rândul său, concurenta și-a spus părerea despre adversarul ei, precizând că este curioasă să vadă până unde va merge Zarug cu aceste lucruri.

Știi ce mă amuză la tine foarte tare, faptul că tu dai verdicte zâmbind, adică poți șii un ucigaș în serie, cu zâmbetul pe buze. Pe mine nu mă mai doare chestia asta, chiar mă amuză. Până unde o să mergi și unde o să ajungi. (…) Noi nu am venit aici să cerșim milă deloc!’, a spus Adriana Trandafir.
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter