Demi Moore a făcut sex cu un amant de ocazie chiar în noaptea de dinaintea nunții! Dezvăluiri șocante din tinerețea zbuciumată a actriței

Publicat pe

Demi Moore avea doar 18 ani când a decis să se mărite pentru prima oară, însă a început cum nu se poate mai greșit. Actrița, care acum are 58 de ani, recunoaște că în noaptea dinaintea nunții a făcut sex cu un amant de ocazie, un bărbat abia cunoscut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Demi Moore a fost măritată de trei ori, prima oară când era doar o adolescentă. Actrița a dezvăluit recent că și-a înșelat primul soț, pe muzicianul Freddy Moore, chiar în noaptea dinaintea nunții lor. În cartea Inside Out, Demi povestește episoade din tinerețea ei zbuciumată, unul dintre acestea fiind chiar aventura de-o noapte, dinaintea nunții.

„În noaptea dinaintea nunții, în loc să-mi exersez jurămintele, am sunat un tip pe care-l cunoscusem pe platourile de filmare', a scris Demi Moore.

„Am fugit de la propria-mi petrecere a burlăcițelor și am mers la el în apartament.', a mai scris Demi în cartea autobiografică „Inside Out”.

De ce și-a înșelat Demi Moore soțul înainte de nuntă

Demi Moore explică în carte că nunta venea într-un moment dificil, după ce tatăl său adoptiv, Danny Guynes, s-a sinucis în 1980.

De ce am făcut asta? De ce nu am mers la bărbatul alături de care urma să-mi petrec restul vieții și să-i vorbesc despre îndoielile mele? Pentru că atunci nu puteam să înțeleg că acceptasem să mă căsătoresc doar pentru a trece peste durerea pierderii tatălui meu.

„Pentru că am simțit că nu mai era loc de îndoieli după ce deja totul era în mișcare. Nu puteam scăpa de căsnicie, dar o puteam sabota.', a povestit Demi Moore.

Moore avea 16 ani când l-a cunoscut pe Freddy, care atunci era însurat cu prima lui soție, Lucy. „Eram o adolescentă care nu crescuse cu vreo urmă de respect pentru instituția căsătoriei. Și am dat buzna în viața lui Freddie fără să-mi pese prea mult, îmi pare rău să o spun, de soția lui”, mărturisește actrița.

Demi Moore a făcut sex cu un amant de ocazie chiar în noaptea de dinaintea nunții! Dezvăluiri șocante din tinerețea zbuciumată a actrițeiDemi Moore a făcut sex cu un amant de ocazie chiar în noaptea de dinaintea nunții! Dezvăluiri șocante din tinerețea zbuciumată a actriței

Citește și: Dieta actriței Demi Moore, la 57 de ani! Vedeta nu consumă dulciuri și alimente procesate: „Mănânc doar când îmi este foame”

Amantul de ocazie a recunoscut aventura cu Demi Moore

Recent, actorul cu care și-a înșelat primul soț, Paul Carafotes, a confirmat informațiile. „Lucrasem 18 ore, eram foarte obosit, iar Demi fusese liberă.

Dormeam când mi-a sunat telefonul. Era ea. Îmi spunea că ar vrea să vină să mă vadă. I-am spus că n-ar fi o idee bună. Că sunt obosit. Că sunt deja în pat.

M-a sunat din nou apoi. A fost persistentă. Așa că, în cele din urmă, i-am zis că voi lăsa fereastra de la bucătărie deschisă și că poate urca pe scările de incendiu.

I-am zis că, dacă urcă așa până la mine la patru, atunci ne vedem. Apoi m-am culcat.' Actorul nu se aștepta ca Demi să accepte.

„La câteva minute după, stătea lângă patul meu cu o sticlă de Dom Pregnon. Am fost șocat, era nebună. Ce era să fac?', a mai spus Paul Carafotes.

Citeste si: Demi Moore a dezvăluit cine a violat-o când avea 15 ani. Bărbatul a „cumpărat-o' cu 500 de dolari de la mama ei

Demi Moore a fost înșelată de Ashton Kutcher

După divorțul de Moore, Demi a format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood cu Bruce Willis, cu care a fost căsătorită între 1987 și 2000 și cu care are trei fiice: Rumer, Scout și Tallulah Belle.

Roata s-a întors în cele din urmă pentru Demi Moore și a fost înșelată, la rândul ei, de cel de-al treilea soț, mai tânărul Ashton Kutcher. Demi, care a fost căsătorită cu Ashton Kutcher, cu 15 ani mai tânăr decât ea, timp de 8 ani, povestește că fostul soț a înșelat-o cu două femei și că a forțat-o să facă sex în trei. A regretat însă, pentru că această picanterie nu a făcut decât să ducă și la altele.

Ulterior, lui Ashton i s-a părut că nu e nicio problemă dacă face sex și cu alte femei. Și a făcut asta de mai multe ori în timpul căsătoriei, cu două femei: Brittney Jones și Sara Leal, de 21 și, respectiv, 22 de ani. De fiecare dată a aflat din presă despre aventurile soțului ei și, într-un final au divorțat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter