Diana Belbiță s-a mutat în Canada, după FERMA. Prinţesa Războinică este tot mai sexy: „Ăstia care m-ați făcut grasă, să vă cereți scuze!”

Publicat pe

Diana Belbiță s-a mutat în Canada la începutul verii, după încheierea filmărilor, după show-ul FERMA, de la Pro TV. Sportiva se antrenează intens peste Ocean și este din ce în ce mai sexy. Postează des pe rețelele de socializare și, recent, le-a dat peste nas celor care i-au spus că este grasă, asigurându-i că, în curând, vor fi obligați să-și ceară scuze pentru jigniri.

Diana Belbiță s-a mutat în Canada, după FERMA. Prinţesa Războinică este tot mai sexy: „Ăstia care m-ați făcut grasă, să vă cereți scuze!'Diana Belbiță s-a mutat în Canada, după FERMA. Prinţesa Războinică este tot mai sexy: „Ăstia care m-ați făcut grasă, să vă cereți scuze!'

Pentru sportiva alintată „Prinţesa Războinică' nu a fost deloc ușor de luat această decizie pentru că se îndrăgostise până peste urechi în emisiune de către Marius Crăciun, cel care a fost și câștigătorul Ferma din acest an.

Însă, perioada petrecută, până acum, departe de țară, i-a făcut bine și Diana este tot mai sexy și mai îndrăzneață.

Am văzut că sunt la modă pozele de genul ăsta și am zis să fac și eu una repede până nu intru la slăbire că poate atunci nu o să mai pot!' sau Ăstia care m-ați făcut grasă, e momentul să începeți sa vă cereți scuze, încep slăbirea!' – sunt câteva dintre mesajele postate de Diana pe Instagram, alături de fotografii din care se vede că silueta sa trece prin transformări radicale.

Diana face sport de la 12 ani

Diana a început să facă sport la 12 ani, practicând judo-ul. A început antrenamentele la Palatul Copiilor din Strehaia cu antrenorul Ilie Gâdea, care a inițiat-o și în kickbox. La vârsta de 15 ani s-a mutat din orașul natal, Strehaia în Drobeta Turnul-Severin pentru a-și continua antrenamentele alături de Sensei Constantin Mitroi. A fost atrasă ulterior de o ramură mai dură a sportului și a decis ca în primăvara anului 2015 să intre în cușcă.

În aprilie 2012 a câștigat Gala K1 de la Szeged. În vara anului 2013, Diana Belbiță s-a impus în Budapesta. În gala intitulată „Luptători în cușcă' Diana era legitimată la Kokyo Dojo Drobeta Turnu Severin unde s-a impus la puncte în prima luptă, în care a întâlnit o slovacă, iar în finală a învins-o prin KO în prima repriză pe reprezentanta țării gazdă, potrivit Cancan.

În martie 2016, pentru a se pregăti la un nivel înalt în cariera sa MMA, Diana a decis să se mute la Oradea, unde se pregătește la Centrul de Arte Marțiale Mixte Alexandru Lungu, alături de „Muntele Bihorului' și Ioan Brânză. Pe 1 octombrie 2016 Diana a luptat în Zielona-Gora (Polonia) și a câștigat în fața reprezentantei țării gazdă, poloneza Katarzina Lubonska. Reușita din acea luptă a trimis-o direct în meciul pentru centura KSW.

Pe 27 mai 2017 s-a luptat cu brazilianca Ariane Lipski, care, în ultimele șase meciuri, își învinsese adversarele prin KO. Meciul a fost pierdut de Diana Belbiță. A avut meciuri în ambele stiluri de luptă și, după mai multe competiții, a fost selectată în lotul național „Unifight', un sistem complex de luptă similar cu cel din Mixed Martial Arts. Diana Belbiță a câștigat titlul de campioană națională în Unifight și apoi două titluri de campioană europeană în același stil. Este multiplă campioană națională la Budokai și câștigătoare a altor medalii, atât interne, cât și externe (Szeged, Budapesta – aur), în turnee de K-1 și MMA. A câștigat și un meci în care a avut ca adversar un bărbat.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter