Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au publicat prima poză cu fetița! Cu cine seamănă Jacqueline

Publicat pe

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au mari motive de bucurie! În ziua în care micuța lor, Jacqueline, a împlinit 2 luni, a fost și ziua de naștere a fericitului tătic! Diana a decis să îl surprindă pe Sergiu, așa că i-a făcut o vizită surpriză la locul de muncă alături de Jacqueline și ulterior a postat prima poză cu fetița, despre care noi spunem că seamănă leit cu mama!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Jacqueline-Marie este rodul iubirii dintre Sergiu Negoțiu Piloff și Diana Pârvu. Micuța s-a născut pe data de 15 aprilie și a fost creștinată recent la Sibiu, orașul natal al proaspătului tătic. La eveniment au participat apropiații cuplului, iar doar câteva zile mai târziu a avut loc o altă petrecere în familia celor doi. Ei bine, pe data de 15 iunie, Sergiu Negoțiu Piloff a împlinit 33 de ani, iar fiica sa două luni!

Citește și: Diana Pârvu este însărcinată, după ce a fost diagnosticată cu endometrioză și medicii i-au spus că nu poate avea copii

Citește și: Ce face Narcisa Birjaru cu banii câștigați la Chefi la cuțite: „Dau avans să îmi cumpăr…”

Citește și: Primele imagini cu Raluca Dumitru după ce s-a întors de la Survivor: „Elena era invidioasă pe mine'

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată după ce a publicat imagini cu ea alăptând: „Zero pudoare și respect”

Diana Pârvu l-a surprins pe Sergiu, atunci când a apărut în platoul Teo Show alături de micuța lor. Cu această ocazie, părinții au decis să ne arate chipul fetiței atât la televizor, cât și pe rețelele de socializare. Dacă foarte mulți oameni ar fi pariat că Jacqueline-Marie va semăna cu Sergiu, noi suntem de părere că micuța este cam… bucățică ruptă din mama ei! Totuși, vă lăsăm pe voi să trageți concluziile, iar noi revenim la subiectul botezului.

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au publicat prima poză cu fetița! Cu cine seamănă JacquelineDiana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au publicat prima poză cu fetița! Cu cine seamănă Jacqueline

Sergiu Negoțiu Piloff a plâns de fericire la botezul lui Jacqueline

Imaginile de la creștinarea micuței sunt spectaculoase. Și asta nu doar pentru că Sergiu Negoțiu Piloff și Diana Pârvu au ales două locații extraordinare, ci pentru că tăticul s-a emoționat și a izbucnit în lacrimi. Mai mult decât atât, romantic incurabil, Sergiu i-a cântat o serenadă frumoasei sale partenere, iar atunci i-a venit rândul Dianei la plâns. Evenimentul a fost documentat în întregime de fericiții părinți, iar imagini de la botezul lui Jacqueline-Marie au apărut chiar și în emisiunea în cadrul căreia Sergiu Negoțiu Piloff prezintă propria sa rubrică.

„Am avut un moment în care nu am putut să mă mai abțin. Momentul în care preotul a spus că micuța Jacqline Marie își primește îngerul păzitor, eu nu am putut să mă mai abțin. A fost atât de frumos din toate punctele de vedere. Ne-au ajutat atât de mulți oameni frumoși. A fost superb.', a dezvăluit Sergiu Negoțiu Piloff, la Teo Show.

Jacqueline-Marie este o minune. Diana Pârvu avea șanse mici să rămână însărcinată!

Diana Pârvu, fost prezentator TV la Kanal D, a fost luată prin surprindere la aflarea veștii că este însărcinată. Superba blondină s-a confruntat cu endometrioza, o problemă de sănătate pe care din ce în ce mai multe femei o au. Medicii erau sceptici că vedeta ar putea rămâne însărcinată, dar iată că minunea s-a întâmplat și astfel a venit pe lume JAcqueline-Marie, fiica lui Sergiu Negoțiu Piloff și a Dianei Pârvu.

„A fost o zi plină de emoţii. În sfârşit pot cea mai frumoasă veste pe care am primit-o în urmă cu 3 luni jumătate: SUNT ÎNSĂRCINATĂ!!!!!! Am ales să fac public acest lucru @lamaruta_protv , tocmai pentru a transmite un mesaj tuturor femeilor care şi-au pierdut speranţa în lupta cu endometrioza. Orice este posibil, trebuie doar să continui să crezi. Eu sunt dovadă vie că se poate să fii mama , în ciuda tuturor statisticilor.', a dezvăluit vedeta, la momentul respectiv.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter