Dieta cu care actrița Chrissy Metz a slăbit 50 de kilograme

Publicat pe

Actrița Chrissy Metz a slăbit 50 de kilograme și a uimit pe toată lumea cu puterea de care a dat dovadă, dar mai ales cu felul în care arată acum. Starul din serialul „This is Us” a dezvăluit ce a determinat-o să ia măsuri în privința greutății sale, dar și cum a reușit să scape de atât de multe kilograme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fanii lui Chrissy Metz au apreciat-o întotdeauna pe actriță, nu numai pentru talentul său, ci și pentru că aceasta a devenit un simbol al pozitivității corpului. Încă de când a jucat în serialul NBB, This Is Us, actrița a lăsat de înțeles tuturor că este „excepțional de frumoasă în felul său'. După o vizită la spital, doctorii însă i-au recomandat vedetei să adopte un stil de viață mai sănătos și, astfel, Chrissy Metz a slăbit 50 de kilograme.

Dieta cu care actrița Chrissy Metz a slăbit 50 de kilogrameDieta cu care actrița Chrissy Metz a slăbit 50 de kilograme

Un atac de panică pe care l-a avut în 2010 a speriat-o însă suficient de tare pe Chrissy, încât să-și schimbe dieta. Aceasta trebuia să participe la petrecerea sa de aniversare a 30 de ani, organizată de fostul său soț.

Dieta cu care actrița Chrissy Metz a slăbit 50 de kilograme

Chrissy Metz ajuns în schimb la spital, din cauza palpitațiilor pe care le-a experimentat în timpul atacului de panică.

În acel moment doctorii i-au atras atenția în privința influenței negative pe care greutatea unei persoane o are asupra stării de sănătate a fiecăruia dintre noi. Acesta a fost factorul declanșator.

Citește și: Georgiana Lupu de la Survivor a primit o garsonieră de la primărie.Cum arată casa

Citește și: Secretele din testamentul lui Alain Delon.Cui a lăsat toată averea de 80 de milioane de euro

Citește și: Cum a debutat Ana Porgras în gimnastică și ce s-a întâmplat la întâlnirea cu Nadia Comăneci:’Nu reușeam să mă adun’/ EXCLUSIV

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„Nu sunt prea bine

În urma incidentului înfricoșător, Metz a slăbit 46 kg, în mai puțin de cinci luni, potrivit catine.ro.

„Tot ceea ce am făcut a fost să mănânc 2.000 de calorii pe zi și să merg câte 20 de minute', a declarat Chrissy Metz. De asemenea, actrița a citit foarte mult și făcut eforturi pentru a-ți păstra motivația.

O altă influență pozitivă în viața sa, a avut-o serialul This is Us, în care Kate joacă chiar rolul unei persoane care se luptă cu greutatea. Aceasta chiar și-a schimbat viața în urma rolului din serial.

Chrissy Metz a luptat tot timpul cu kilogramele

Am fost dolofană toată viața mea', a spus ea pentru The Hollywood Reporter în 2017, citează GossipCop.

Metz a afirmat că o parte a problemei sale cu greutatea este faptul că aceasta asociază mâncarea cu amintirile plăcute. Mintea ei a creat o conexiune între mâncare și sentimentul de bine. Greutatea ei însă a transformat-o într-o țintă a abuzurilor verbale. Nu neapărat din partea colegilor din școlă, ci din partea propriul tată vitreg, mărturisește aceasta în biografia sa This is Me.

Chrissy Metz povestește cum tatăl său o amenința mereu că va pune o încuietoare la frigider. El o tachina și o umilea în mod constant din cauza greutății sale.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter