Doru Stănculescu a fost înmormântat. Ce omagiu i-au adus fiul lui și Andrei Păunescu

Publicat pe

Doru Stănculescu a murit pe 23 august, la vârsta de 71 de ani. Înmormântarea artistului de muzică folk a avut loc joi, 26 august. Acesta a fost condus pe ultimul drum de către familia lui și o parte dintre colegii de breaslă. Doru Stănculescu a fost înmormântat în Cimitirul Ghica Tei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Doru Stănculescu a murit la vârsta de 71 de ani, după ce a căzut în baie. Artistul a fost găsit fără suflare de către fiul lui, Matei Stănculescu, în dimineața zilei de 23 august. Înmormântarea lui Doru Stănculescu a avut loc joi, 26 august. Acesta a fost condus pe ultimul drum de către familia lui și colegii de breaslă.

Doru Stănculescu a fost înmormântat. Ce omagiu i-au adus fiul lui și Andrei PăunescuDoru Stănculescu a fost înmormântat. Ce omagiu i-au adus fiul lui și Andrei Păunescu

Doru Stănculescu a fost înmormântat în cavoul familiei din Cimitirul Ghica Tei. Andrei Păunescu a scris un mesaj emoționant pe Facebook și a dezvăluit ce gest emoționant a făcut față de regretatul artist. Pe de altă parte, fiul lui Doru Stănculescu i-a adus și el un omagiu tatălui său și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Citește și: Fiul lui Doru Stănculescu, prima reacție după ce artistul a murit:„Am ajuns de urgență, am spart ușa și…'

Citește și: Antonia a fost victima bullying-ului în America, în adolescență:„Și eu m-am confruntat cu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Artistul Florin Maxineanu a fost șofer de taxi pentru vedete:„Chiar dacă nu au plătit…'

Citește și: Cum s-a transformat viața lui Smiley de când a devenit tată:„Avem momente în care plânge mai mult, dar…'

Doru Stănculescu a fost înmormântat pe 26 august

Doru Stănculescu a fost înmormântat ieri, fiind condus pe ultimul drum de cei care l-au iubit și apreciat. Andrei Păunescu a ținut să scrie un mesaj emoționant pe Facebook în memoria artistului de muzică folk.

L-am dus pe Doru Stănculescu, în Cimitirul Ghica Tei. Mulți și îndurerați și emotionați, dar și senini oameni acolo: soția Valentina și fiul Matei Stănculescu, Sorin Minghiat, Dan Chebac, Zoia Alecu, Nichi Oagăn, Eugen Avram, Raul Cârstea, Dan Vană, Lena Stanca, părintele Dan Bădulescu, Vanghele Gogu, Maria Gheorghiu… Pentru că nu s-a putut arunca pământ în mormânt (cavoul familiei e de beton), am aruncat peste Doru Stănculescu un alt fel de pământ fertil, pe care și el l-a îmbogățit și l-a întemeiat, tricoul meu cu Cenaclul Flacăra pe care l-am purtat în 2017, la prima noastră Sală a Palatului din era post Adrian Păunescu, unde Doru a fost pe scenă', a scris Andrei Păunescu, după înmormântarea, pe pagina sa de Facebook, după înmormântarea lui Doru Stănculescu.

Ce omagiu i-a adus Matei Stănculescu tatălui lui

De asemenea, și Matei Stanculescu, fiul lui Doru Stănculescu, i-a adus un ultim omagiu tatălui său și a publicat câteva cuvinte emoționante pe Facebook. Acesta a scris că regretatul artist adora să își petreacă timpul împreună cu prietenii lui, iar atunci când nu exista o ocazie specială, crea el una.

Cea mai mare bucurie a lui tata a fost să-și aducă prietenii împreună. Și când nu era o ocazie specială, crea el una. Așa a făcut și acum. Tata a plecat să continue cheful alături de Dan Andrei Aldea, Vali Sterian, Adrian Păunescu și mulți alți prieteni dragi', a postat fiul lui Doru Stănculescu, pe rețelele sociale.

Doru Stanculescu a fost membru fondator al Cenaclului Flacăra, unde a activat până la desființarea sa. Membru fondator al Cenaclului Flacăra, Doru Stănculescu a debutat în anul 1968 cu melodia Ion Crâşmaru’, pe versuri de Octavian Goga.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter