Drama neștiută a Niculei Stoican: "M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat"

Publicat pe

Niculina Stoican este mereu cu zâmbetul pe buze, dar nu multă lume știe ce grea a fost viața ei și de câte ori a fost la capătul puterilor. Artista de muzică populară nu a avut o copilărie ușoară, crescută doar de mama ei, o artistă mereu pe drumuri, pentru că tatăl natural nu a vrut să o cunoască niciodată. Iar bătăile erau la ordinea zilei, prezente și acum în memoria Niculinei Stoican.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Niculina Stoican nu a vorbit niciodată cu tatăl său natural pentru că nu a fost lăsată, când era copil, iar mai târziu bărbatul nu a vrut să-și cunoască fata nici când aceasta a venit să-l invite la nuntă. Artista de muzică populară spune că a suferit enorm din cauza asta, dar acum înțelege că lucrurile s-au întâmplat cu un scop.

„Eu nu am vorbit niciodată cu el pentru că nu mi s-a dat voie. Este foarte dureros să mergi să îi duci scrisoare cu invitaţie la nuntă tatălui tău şi el să nu vrea nici măcar să te vadă. Nici nu ştiu dacă neînţelegerea dintre ei doi a făcut parte din copilăria mea.

Putem să fim foarte săraci atunci când nu reuşim să iubim cu pasiune. Mama a fost capabilă să trăiască un moment din viaţa ei în care concepţiile erau altfel decât sunt acum în societatea noastră. Tatăl meu natural nici nu a apărut în viaţa mea.

Mama a râmas însărcinată cu mine, ei s-au despărţit şi eu am trăit cu restul familiei. Am ajuns la concluzia că dacă lucrurile nu se petreceau aşa, mama nu mai ajungea Angelica Stoican. Între el şi mama mea a fost o iubire profundă dar s-a sfârşit urât din cauză că el nu a avut puterea să recunoască faptul că iubeşte o femeie mai tânără decât el. Mama l-a iubit profund.

M-a durut însă foarte tare atunci când mama m-a anunţat că a murit tata. Eu nu am mers la înmormântare din cauză că era ea acolo, soţia lui. Toată viaţa mea mi-am dorit să rămână el, să nu mai fie ea. Pe tatăl meu nu l-am visat niciodată', mărturisea Niculina Stoican acum ceva timp.

Citește și: Ce a găsit Andreea Gușman, fiica impresarului, în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian:„O conversație în care a spus că…’

Citește și: Nadia Comăneci a împlinit azi 60 de ani.Ce cadou a primit de la Klaus Iohannis

Citește și: Scandalul pe moștenirea lui Cornel Galeș se aprinde!Un elvețian susține că soțul Ilenei Ciuculete l-a țepuit cu 15.000 de euro

Niculina Stoican: 'M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat'

Niculina Stoican își amintește și acum bătăile primite de la mama ei, careia îi justifică acum violența prin faptul că era mamă singură, obosită și stresată.

„Mama mea era in perioada respectiva o femeie extrem de ocupata. Avea concerte prin toata tara, era obosita, isi pierduse rabdarea, iar noi, eu si sora mea, pe care pot spune ca am crescut-o, eram lasate in grija unei bone.

Intr-o zi, eu am incalcat una dintre reguli si am plecat din fata blocului, asa ca nu am auzit cand mama m-a chemat in casa. Rezultatul: m-a batut cu furtunul de la masina de spalat, o bataie pe care, chiar daca am incasat-o pe buna dreptate, nu am uitat-o nici pana acum', a mai declarat Niculina Stoican.

Soțul Niculei Stoican a făcut trei ani de închisoare

După o copilărie grea, a urmat un alt episod dificil cu care s-a confruntat adultul Niculina Stoican, de această dată. Puțini sunt cei care știu prin ce calvar a trecut cântăreața, după ce soțul ei a ajuns la închisoare, unde a petrecut timp de trei ani.

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți.

Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele’, a mărturisit Niculina Stoican cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii ‘Dincolo de aparențe’, acum doi ani.

Soțul Niculinei Stoican a fost eliberat din închisoare la sfârșitul anului 2016. Decizia a fost luată atunci de magistrații Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin, însă bărbatul, trimis în judecată, alături de Genică Boerică şi alte 10 persoane, pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei, a mai rămas câteva zile după gratii, pentru a vedea dacă hotărârea va fi contestată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter