Ea e femeia măritată cu doi bărbați! Cum a început relația lor și ce spun cei trei copii ai lor

Publicat pe

De relații formate din trei persoane a auzit toată lumea, dar să fie și căsătoriți, cu acte în regulă, cei doi bărbați și soția lor, este ceva mai rar! Alexia, Doug şi Jacob sunt familia Shrout și au împreună trei copii, iar această formulă îi ajută să fie foarte fericiți, spun ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În familia Shrout din America nimeni nu înșală pe nimeni pentru că relația în trei nu este doar una asumată de toți cei trei participanți la această poveste de dragoste inedită, ci are la bază și acte. Alexia, Doug și Jacob sunt căsătoriți, locuiesc în Maumee, Ohio, acolo unde îşi cresc cei trei copii.

Ea e femeia măritată cu doi bărbați! Cum a început relația lor și ce spun cei trei copii ai lorEa e femeia măritată cu doi bărbați! Cum a început relația lor și ce spun cei trei copii ai lor

„Pentru noi este confortabilă această formulă”, spune unul dintre soţi, povestind degajat că toţi trei dorm în acelaşi pat şi că nu au nicio problemă cu faptul că practică poliandria de aproape zece ani şi îşi cresc copiii într-un astfel de mediu.

Intervievaţi acum doi ani de către New York Post, copiii au vorbit şi ei liber despre asta. „Am trei părinţi şi m-am obişnuit cu ideea”, spune unul dintre copii. „Ştiu care este tatăl meu biologic dintre cei doi, dar şi celălalt tată îmi este foarte apropiat, aşa că nu îl pot privi ca pe un tată vitreg”.

„Mulţi mă întreabă: Deci celălalt bărbat ce îţi este ţie? Un fel de frate soţ sau cum? Nu chiar. El e pur şi simplu Doug”, povesteşte Jacob.

„Deşi există un alt bărbat în această relaţie, eu nu am nicio dorinţă sexuală faţă de el. Sunt cât se poate de hetero. Îl iubesc mult pe Jacob, dar clar nu am nevoie să fac sex cu el pentru a-i arăta dragostea”, spune Doug. Deşi cei trei sunt împreună de mai multă vreme, ei şi-au unit destinele pe 16 iulie 2016, într-o ceremonie cu 100 de invitaţi. Iar uniunea a fost una spirituală, fără un certificat de căsătorie.

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre viața de familie. Cum a decurs prima întâlnire cu soțul ei:„M-a dus la mănăstire și mi-a spus că voi fi soția și mama copiilor lui/ EXCLUSIV

Citeste si: Drama neștiută a actriței Cezara Dafinescu. A luptat cu depresia după decesul soțului: „Voiam să mor!”

Citeste si: Ovidiu Lipan Țăndărică, mărturisiri neașteptate despre viața amoroasă, la 67 de ani: „Sper să îmi găsesc un suflet tânăr’

„Noi nu ne considerăm un threesome sau un throuple, cum ne spun mulţi, adică nu cuplu, ci trei. Noi ne considerăm o familie”, spune Alexia, potrivit okmagazine.ro.

„Majoritatea bărbaţilor, atunci când află că am doi soi, fac glume: Şi, îl vrei şi pe al treilea? Eu eram într-o relaţie deschisă cu Doug atunci când l-am întâlnit pe Jacob, care mi-a devenit cel mai bun prieten. După trei ani, eu şi Jacob am început să ne dăm seama că dezvoltasem şi alt gen de sentimente unul pentru altul, iar eu am ales să îi spun adevărul lui Doug. Şi el mi-a zis: ok, atâta vreme cât mă iubeşti la fel ca înainte, atunci hai să vedem dacă putem face asta să funcţioneze. Şi aşa am început să trăim în trei”.

Iar formula a funcţionat. Ei au trei copii: pe Skyler, de 15 ani, pe Donovan de 12 ani şi pe micuţa Tegan, de doi ani jumate. Cei doi băieţi sunt ai lui Doug, dar familia nu a dezvăluit cine este tatăl fetiţei, însă Alexia, de profesie artist de body piercing, spune că Doug şi Jacob sunt cei mai buni taţi din lume.

foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter