Elena Marin, învinuită pentru eliminarea Ralucăi Dumitru de la Survivor: "A fost răutate!"

Publicat pe

Cea mai bună prietenă a Ralucăi Dumitru consideră că vina principală pentru eliminarea Faimoasei de la Suirvivor o are Elena Marin. Raluca a fost nominalizată de Elena și a primit cele mai puține voturi din partea publicului, așa că a părăsit competiția. Însă, acasă, susținătorii brunetei cred că strategia Elenei a fost una prost gândită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Dumitru a plecat de la Survivor și prietenii se bucură că o vor revedea după atâta timp, însă susținătorii ei au găsit-o țap ispășitor pe Elena Marin. Aceștia consideră că principala vinovată pentru eliminarea Ralucăi este chiar Elena, care nu a gândit strategic.

Elena Marin, învinuită pentru eliminarea Ralucăi Dumitru de la Survivor: "A fost răutate!"Elena Marin, învinuită pentru eliminarea Ralucăi Dumitru de la Survivor: "A fost răutate!"

'Dacă gândea strategic, Elena putea să nominalizeze unul din favoriții publicului din echipa ei și așa ar fi fost mai multe șanse să plece cineva de la Războinici.

Știu că ele nu s-au înțeles prea bine în competiție, însă pot să înțeleg de ce Elena a nominalizat-o, probabil că se temea să nu iasă Ștefan, cu care totuși se înțelege mai bine decât cu Zanni și Sebi.

Cred că a fost și puțină răutate a Elenei, nu știu. Așa s-a întâmplat și, cum a zis și Raluca, ea trebuie să rămână cu părțile bune din această experiență. Personal, mie mi s-a rupt sufletul când am văzut-o cu lacrimi în ochi', a mai spus Izabela, prietena cea mai bună a Ralucăi Dumitru, potrivit wowbiz.ro.

Deși toată lumea de acasă regretă eliminarea ei din competiție, prietenii Ralucăi văd partea plină a paharului și se bucură că își vor îmbrățișa prietena.

'Nu pot să spun că mă bucur că a ieșit din concurs, însă sunt fericită că se întoarce acasă. Cred că Raluca și-a depășit toate limitele și a ajuns la un nivel la care nici ea nu credea că va ajunge. Mi-e tare dor de ea și abia aștept s-o văd', mai spune Isabela.

Petrecere surpriză pentru Raluca, la venirea în țară

Raluca Dumitru ajunge în România spre sfârșitul săptămânii și prietenii ei de acasă sunt în focul pregătirilor pentru o petrecere surpriză în cinstea Faimoasei eliminate de la Survivor.

Va fi ceva frumos, dar nu vă pot spune acum, că o să citească și ea și nu vreau să se întâmple asta. Ce pot să spun e că o vom aștepta pe aeroport cu un mare tort de bezea, care este favoritul ei și pe care-l pregătește o prietenă de-a noastră, Laura.

Dar înainte de asta, o servim cu o porție de 'sushi arogant', cum îi place ei, după care știu că a fost 'disperată' în Republica Dominicană. De altfel, la plecare, asta a făcut: am mers cu ea și a mâncat o porție mare cu sushi la restaurantul nostru preferat', a mai spus Izabela Ioniță.

Citește și: Cine este Elena Marin de la Survivor. E dansatoarea Andreei Bălan și a jucat în telenovele

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:’Înnebuneam când apărea’. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Citește și: Pepe, adevărul despre relația cu Yasmine! S-a filmat alături de ea:„Nu vreau să…

Citește și: Cristi Mitrea are o relație de 4 ani cu Andreea Caranda:„Ar putea fi viitoarea mea soție!

Cu ce probleme se confruntă Raluca Dumitru după Survivor

În cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, Raluca Dumitru a oferit primele declarații despre eliminarea de la Survivor. Faimoasa susține că s-a confruntat cu mici dificultăți, după ce a părăsit competiția. Printre acestea se numără dificultatea de a dormi în patul de acasă, să aibă pernă și liniște.

Am probleme de când am ieșit din competiție. Nu am putut să dorm deloc, m-am dezobișnuit să dorm în pat, să am o pernă, am avut o noapte lungă. Îmi lipsesc păturile pe care le aveam: 8 la număr, 8 aveam, le aveam bine proporționate.

În momentul de față mă simt foarte bine, am reușit să vorbesc cu cei dragi, nu mă așteptam să îmi fie atât de greu, să îmi lipsească atât de mult.

Nu știu de unde am avut putere să merg mai departe de fiecare dată. Mă consideram o persoană puternică, dar acasă sunt mai puternică. „, spune Raluca Dumitru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter