Emmanuel Macron are COVID-19! Cum se simte președintele Franței

Publicat pe

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a început să dezvolte simptomele bolii. Președintele a intrat în izolare în urma diagnosticului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Președintele francez, în vârstă de 42 de ani, a fost testat după apariția primelor simptome, fără a fi făcute însă publice simptomele pe care le-a avut Macron. El se va izola timp de 7 zile în urma testului, se anunță într-un comunicat al președinției franceze.

Emmanuel Macron are COVID-19! Cum se simte președintele FranțeiEmmanuel Macron are COVID-19! Cum se simte președintele Franței

„Președintele Republicii a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 astăzi. Diagnosticul a fost stabilit în urma unui teste RT PCR realizat la apariția primelor simptome. Confirme regulilor sanitare în vigoare aplicabile tuturor, Președintele Republicii se va izola timp de 7 zile', se arată în comunicatul emis de Élysée.

Macron va continua să conducă țara chiar și în urma diagnosticului și va lucra din izolare. Președinția a spus că, la acest moment, nu se știe cum s-a infectat Macron cu noul coronavirus.

Președintele francez își va anula toate evenimentele din următoarea perioadă, inclusiv vizita pe care trebuia să o facă în Liban.

Franța este una dintre cele mai afectate țări din Uniunea Europeană și înregistrează în acest moment peste 59.000 de de decese din cauza Covid-19, conform datelor Universității Johns Hopkins.

În urmă cu două zile, Franța a început relaxarea graduală a restricțiilor și lockdown-ului impus la sfârșitul lunii octombrie, dar a anunțat că măsura carantinei de noapte se va păstra, potrivit Digi24.

Citește și:

Sfârșit tragic! Doi americani, soț și soție, au murit de COVID-19 ținându-se de mână

Brancardierul care a detubat-o din greşeală pe pacienta de la ATI a fost arestat preventiv. Ce acuzații i se aduc

O nouă tulpină a virusului SARS-CoV-2 se răspândeşte în Marea Britanie. Sunt deja peste 1.000 de cazuri de infectare

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter