Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși divorțează după trei luni. Motivul este unul șocant

Publicat pe

Cris Galera, tânăra din Brazilia care s-a căsătorit cu ea însăși pentru că niciun bărbat nu era suficient de bun a divorţat după aproximativ 90 de zile, după ce a cunoscut pe „cineva special”. Cris Galera jurase că va rămâne devotată ei însăși cât va trăi, dar s-a răzgândit între timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna septembrie, modelul brazilian Cris Galera s-a căsătorit cu ea însăși într-o ceremonie oficială. Femeia a declarat că nu poate să găsească niciun bărbat suficient de bun pentru ea. În vârstă de 33 de ani, femeia a spus că îi place viața de una singură și nu a fost dezamăgită de absența mirelui. La acea vreme, tânăra și-a arătat formele și tatuajele într-o rochie albă cu decolteu adânc.

'Am ajuns într-un punct în care m-am maturizat, mi-am dat seama că sunt o femeie puternică și hotărâtă. Întotdeauna mi-a fost teamă să rămân singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine.

Când s-a întâmplat asta, am decis să mă căsătoresc cu mine', spunea ea imediat după căsătorie, potrivit DailyStar.

În ziua nunții atipice a modelului brazilian, aceasta s-a îmbrăcat cu o rochie albă lungă și s-a fotografiat în fața unei biserici din țara ei natală.

Citește și: Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea.E accesibil și eficient!

Citește și: Gina Pistol a suferit enorm la divorțul părinților, care și-au disputat custodia ei:„Femeia aia era agresivă’

Citește și: Anamaria Prodan s-a dus la mănăstire și a cerut sfatul preotului.Cu cine s-a fotografiat

Cu toate acestea, povestea se încheie după doar 90 de zile. Se pare că s-a săturat să fie soție pentru ea însăși.

Femeia spune că a întâlnit pe cineva special și că s-a îndrăgostit. „Am fost fericită cât a durat', a spus ea, citată de Digi24.

„Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special', a mai spus Cris, fără a dezvălui despre cine este vorba.

Și alții s-au mai căsătorit cu ei înșiși!

Un italian în vârstă de 40 de ani din Sant Antonio Abate, sătul probabil de „presiunile” pe care le făceau familia și prietenii pentru a-și întemeia o familie, a ales să se căsătorească cu propria-i persoană pentru a atrage atenția asupra a ceea ce el consideră a fi marginalizarea cu care se confruntă burlacii în societatea de azi.

În urmă cu ceva timp, Nello Ruggiero și-a spus singur „Da” în cadrul unei ceremonii pe care a organizat-o tot… singur. La această nuntă neobișnuită, de la care a lipsit mireasa, italianul a recunoscut, cu sinceritate, că nu va iubi niciodată pe nimeni așa cum se iubește pe sine

O altă italiancă s-a căsătorit cu ea însăși, având parte de o ceremonie completă cu rochie albă, tort cu trei etaje, domnișoare de onoare și invitați.

„Cred ferm că fiecare dintre noi trebuie în primul rând să învețe să se iubească', a spus Laura Mesi, a, o antrenoare de fitness în vârstă de 40 de ani. „Există basme chiar și fără prinț', a adăugat ea, notează BBC.

Ceremonia nu are o valoarea legală.

Femeie face parte dintr-un grup tot mai mare de persoane care apelează la măritișul cu propria persoană, numită „sologamie'.

foto: Instagram


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter