Ce planuri are Florin Călinescu, după ce și-a dat demisia de la PRO TV: "Să mă întorc la..."

Publicat pe

Florin Călinescu și-a dat demisia de la PRO TV, iar vestea i-a uimit pe mulți. Omul de televiziune a explicat de ce a ales să plece de postul TV și a anunțat și ce planuri are pentru viitor, în cazul în care va continua această meserie. Fostul jurat de la Românii au talent a spus ce tip de emisiune ar vrea să prezinte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu a anunțat la finalul săptămânii trecute că și-a dat demisia de la PRO TV, prin intermediul unui mesaj succint. De asemenea, a specificat că nu va mai apărea în rolul de jurat la emisiunea Românii au talent.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo‘, a transmis Florin Călinescu pe rețelele de socializare.

Ce planuri are Florin Călinescu, după ce și-a dat demisia de la PRO TV: "Să mă întorc la..."Ce planuri are Florin Călinescu, după ce și-a dat demisia de la PRO TV: "Să mă întorc la..."

Ce planuri are Florin Călinescu: vrea să facă un talk-show politic

La câteva zile de la anunț a explicat și de ce a ales să părăsească postul TV, iar acum a vorbit și despre planurile pe care le-ar avea cu privire la o nouă emisiune. Noul rol ar fi total diferit față de cel de jurat, din ultimii aproximativ 6 ani. Florin Călinescu ia în considerare un talk-show politic de satiră, rol care l-a și consacrat.

„Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten, Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. 

Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public? Chiar și mie mi se pare că atunci politica era într-o perioadă romantică, azi ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show politic de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru. Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică’, a transmis Florin Călinescu.

Citește și: Ce spunea Florin Călinescu despre PRO TV, anul trecut:”În acești 25 de ani am venit acasă. Mai pleci și tot aici revii”/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV:„Renunț și la Românii au talent'. Reacția postului TV

Citește și: Zanni s-a sărutat cu o Războinică, la Survivor:„Nu mi-a plăcut'

Citește și: Iubitul Andei Adam și-a tatuat inițiala numelui ei!Artista n-a spus nimic despre divorț, până acum

De ce a plecat Florin Călinescu de la PRO TV

Florin Călinescu a negat că plecarea lui de la PRO TV ar fi legată de o negociere de ordin financiar și a expus motivele pentru care a decis să părăsească postul TV.

Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere financiară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni', a spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu a susținut că unul dintre motivele ce stau în spatele demisie sale ar fi că nu mai crede în spiritul PRO, în sloganul cu care televiziunea a debutat acum 20 de ani.

„Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature.

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul PRO nu mai există’, a mai spus Florin Călinescu, la Aleph News.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter