Un fost șef al armatei britanice susține că Occidentul nu ar trebui să excludă asasinarea lui Vladimir Putin: „Amenințare permanentă și mortală”

Publicat pe

Un fost șef al armatei britanice susține că Occidentul nu ar trebui să excludă asasinarea lui Vladimir Putin. Colonelul Richard Kemp, care a comandat trupele britanice în Afganistan, l-a comparat pe Vladimir Putin cu Osama Bin Laden, șeful Statului Islamic, Abu Bakr Al Baghdadi sau comandantul Gărzii Republicane iraniene Qasem Soleimani. Acesta susține că liderul Rusiei ar trebui ucis pentru a opri războiul și pentru a preveni alte conflicte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Richard Kemp, în vârstă de 62 de ani, este colonelul care a comandat trupele britanice în Afganistan. În contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, el susține că Occidetul nu ar trebui să excludă asasinarea lui Vladimir Putin. Cu toate că este un act de neconceput pentru unii, fostul șef al armatei britanice este de părere că uciderea conducătorului rus poate opri bombardamentele din Ucraina și preveni alte conflicte militare.

Un fost șef al armatei britanice susține că Occidentul nu ar trebui să excludă asasinarea lui Vladimir Putin: „Amenințare permanentă și mortală'Un fost șef al armatei britanice susține că Occidentul nu ar trebui să excludă asasinarea lui Vladimir Putin: „Amenințare permanentă și mortală'

Liderul de la Kremlin „reprezintă o amenințare permanentă și mortală care va rămâne cât timp se află în putere', afirmă Richard Kemp.

Citește și: Ce români vor fi chemați la luptă în caz de război. Ce persoane sunt exceptate

Citește și: Când redevine armata obligatorie în România. Cine va fi încorporat în caz de război

Citește și: Lista adăposturilor anti-bombe din București. România are 4.500 de buncăre

Citește și: Simona Pătruleasa, totul despre relația cu fiica ei, Ingrid: „Are o personalitate puternică. Nu e genul de copil care…’/ EXCLUSIV

Un fost șef al armatei britanice susține că Occidentul nu ar trebui să excludă asasinarea lui Vladimir Putin

Richard Kemp a făcut o declarație publică în cadrul căreia a subliniat că Vladimir Putin ar putea fi oprit inclusiv prin ucidere. El este de părere că NATO ar trebui să ia în considerare toate opțiunile, chiar și cele mai dure.

„Putin este comandantul suprem al forțelor ruse care a ordonat un război ilegal de agresiune și este o țintă legitimă. NATO ar trebui să ia în considerare toate opțiunile pentru a-l îndepărta de la putere pe Vladimir Putin. Asta ar putea include uciderea lui', a spus el.

El a mai punctat faptul că, deși un asasinat este extrem de dur, poate fi soluția în contextul unui război. Practic, fostul șef al armatei britanice ar cruța viața unui om pentru viața sutelor de persoane din Ucraina.

„Un asasinat ar putea fi de neacceptat pentru mulți, dar viața lui nu are o valoare mai mare decât viețile pe care le-a luat deja în Ucraina și în alte părți. Și s-ar putea să ucidă în viitor', a mai spus el.

L-a comparat cu Adolf Hitler

Acesta a făcut o trimitere directă la asasinarea lui Adolf Hitler, din cel de Al Doilea Război Mondial. El susține că dacă ar fi fost ucis în 1930, 70 de milioane de vieți ar fi fost salvate.

„Guvernul nostru a plănuit asasinarea lui Adolf Hitler în cel de Al Doilea Război Mondial. Dacă ar fi fost înlăturat la sfârșitul anilor 1930, nu am fi suferit un conflict care a ucis 70 de milioane de oameni', a continuat acesta.

El a mai găsit și alte soluții pentru oprirea războiului dintre Rusia și Ucraina, și anume, o lovitură de palat.

„Prioritatea ar trebui să ajutăm la îndepărtarea lui Putin. Dacă se exercită suficientă presiune asupra oligarhilor lui Putin, aceasta ar putea duce la o lovitură de stat la palat', a continuat el.

Ultima, dar și cea mai bună soluție pe care acesta a gândit-o este judecarea și arestarea lui Vladimir Putin.

„Cel mai bun lucru ar fi, însă, să-l vedem pe Putin arestat și judecat, fie în Rusia, fie la Curtea Penală Internațională', a punctat acesta.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Libertatea

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă