Fosta prințesă a Qatarului, acuzații grave aduse fostului soț, înainte să fie găsită moartă: "M-am simțit sugrumată"

Publicat pe

Fosta soție a unchiului emirului Qatarului, Kasia Gallanio, a fost găsită moartă în Spania. Americanca de origine poloneză, în vârstă de 45 de ani, era în conflict cu tatăl celor trei fiice ale sale, suspectat de incest. Chiar înainte de a fi găsită moartă, fosta prințesă a Qatarului a făcut acuzații grave la adresa fostului soț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Kasia Gallanio a fost găsită moartă în Marbella. Femeia lupta pentru custodia celor trei fiice minore ale sale, două dintre ele fiind gemene, de când s-a despărțit de Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani.

Fosta prințesă a Qatarului, acuzații grave aduse fostului soț, înainte să fie găsită moartă: "M-am simțit sugrumată"Fosta prințesă a Qatarului, acuzații grave aduse fostului soț, înainte să fie găsită moartă: "M-am simțit sugrumată"

Fosta prințesă a Qatarului, acuzații grave aduse fostului soț înainte să fie găsită moartă

Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani a fost acuzat de agresiune sexuală incestuoasă asupra uneia dintre fiicele sale, care la momentul faptelor ar fi avut între 9 și 15 ani.

Potrivit primelor elemente ale anchetei dezvăluite de Le Parisien, femeia ar fi putut muri în urma unei supradoze de droguri.

Autopsia programată marți va trebui să clarifice adevăratele circumstanțele ale decesului.

Ce a declarat fosta prințesă a Qatarului despre fostul soț

Kasia Gallanio, fosta soție a unchiului emirului Qatarului, a făcut dezvăluiri despre mariajul eșuat și lupta în instanță cu tatăl fiicelor ei, cu doar câteva săptămâni înainte să fie găsită moartă.

Fostă Prințesă a Qatarului a declarat că vrea să lupte pentru femeile care sunt 'prinse' în căsnicii nefericite.

„Povestea mea are legătură cu despărțirea de fostul meu soț și copiii pe care-i avem împreună. E dificil să separi aceste două lucruri, au fost multe articole în presă din cauza custodiei celor trei fete. 

Am decis, după atâția ani, să vorbesc. E timpul ca oamenii să știe că nu este totul numai glamour, perfect. M-am simțit sugrumată de foarte multe ori, a fost dificil nu numai pentru mine, dar și pentru copii. 

Au trecut atâția ani și suntem la ultima înfățișare de la tribunal. Așa cum am spus și pe Instagram, am primit foarte multe mesaje de la femei care sunt blocate în mariaj sau controlate de soț. 

Este foarte greu să te adaptezi când la mijloc sunt două naționalități diferite, mai ales din Orientul Mijlociu. Cel mai important lucru pentru mine este libertatea, să mă pot plimba și să fac lucrurile pe care mi le doresc', a spus Kasia Gallanio, în ultimul său interviu.

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu:„Regimul pe care l-am ținut se bazează pe…’/ EXCLUSIV

Citește și: Yana și Andrei s-au logodit la Mireasa. Doamna Mioara:'Nu îmi doresc o noră ca ea'

Citește și: De ce nu s-a uitat Zanni la Survivor:„Nu pot să vizionez ceva unde știu că…’

Fosta prințesă a Qatarului, moartă după o luptă crâncenă în instanță

Moartea Kasiei Gallanio pune punct unui lung conflict legal care a început cu mai bine de zece ani în urmă. Depresivă, frumoasei brunete i-a fost retrasă custodia copiilor, în special din cauza dependenței de alcool, în favoarea tatălui lor.

Locuind pe bulevardul Montaigne din Paris, fostul ei soț, Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, se bucură de o avere gigantică. Cu toate acestea, nu i-a convenit deloc că gemenele sale de 17 ani, Noûr și Louna, au fugit pentru câteva luni la mama lor în Spania.

Potrivit Le Parisien, acesta ar fi refuzat să le reprimească în vasta sa reședință de 5.000 m2, iar cele două moștenitoare ale familiei regale din Qatar sunt acum nevoite să locuiască în „hoteluri modeste'.

Pe de altă parte, asupra lui Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, care se bucură de imunitate diplomatică, planează încă multe semne de întrebare. Dacă a recunoscut că s-a culcat cu fiicele sale, acest fost ministru Qatar, în vârstă de 74 de ani, a negat prin avocatul său orice relație incestuoasă, citează observatornews.ro.

La rândul său, fiica reclamantă susține că a fost atinsă „pe piept și pe fese' de când mama ei a părăsit domiciliul familial. Cea mai mică dintre cele trei fiice locuiește încă cu tatăl ei și ar fi în situația de a abandona școala.

Fosta prințesă a Qatarului, separată de fiica cea mică

Fosta prințesă a Qatarului a explicat că cele două fete mai mari, gemenele, și-au dorit să locuiască împreună cu ea, în timp ce fetița cea mică a rămas în grija fostului soț. Din păcate, Kasia Gallanio nu a putut fi în contact cu ea în toți acești ani.

În aceeași notă, americanca, în vârstă de 45 de ani, a mai punctat faptul că este extrem de tristă că nu are o relație cu copilul cel mic, fiind conștientă că are nevoie de ambii părinți alături. În interviul acordat, aceasta spunea că fetița este manipulată de fostul partener de viață, citează fanatik.ro.

„Este ca și cum o parte din corpul meu lipsește', a mai spus Kasia Gallanio, care a mai adăugat că a aflat în instanță, în urmă cu o lună, că mezina a spus că a fost 'atinsă' în feluri nepotrivite de tatăl ei.

Kasia Gallanio, despre viața trăită alături de fostul soț

„Banii au rolul de a te izola de restul lumii, este o altă lume. Am crescut într-o casă normală, pentru mine a fost o cu totul altă viață. Am copilărit în Statele Unite ale Americii. Indiferent la ce nivel ești tot ai probleme. 

Suferința există oriunde. Copiii aceștia sunt ai noștri și el ar trebui să contribuie, de aceea am ajuns la tribunal. E rușinos că trebuie să cer bani, dar o fac pentru copiii mei', a mai adăugat fosta prințesă a Qatarului.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter