Fotografia care acum câțiva ani era imposibilă! Irina Columbeanu, alături de mama ei, Monica Gabor, și de Mr Pink

Publicat pe

De Anul Nou se întâmplă adesea tot soiul de lucruri frumoase și iată că s-a întâmplat și în casa din Malibu a Monicăi Gabor. Aflată zilele acestea în vizită în America, micuța Irina Columbeanu a apărut într-o fotografie alături de mama sa și de partenerul acesteia, Mr Pink. Iată că ceea ce părea acum câțiva ani imposibil a devenit realitate.

Irina Columbeanu și-a vizitat mama de Sărbători în America, acolo unde aceasta locuiește din 2012 într-o vilă luxoasă din Malibu alături de partenerul său, Mr Pink.

Irina Columbeanu Monica Gabor

Irina Columbeanu, alături de mama sa și de Mr Pink

Fetița în vârstă de 11 ani a avut parte de o vacanță de vis, de vizita lui Moș Crăciun, care a venit, desigur, încărcat cu daruri și de compania mamei sale, Monica Gabor. Semn că lucrurile merg bine și că Irina e posibil să se stabilească la un moment dat definitiv în America, așa cum a lăsat și tatăl ei de înțeles, Irinel Columbeanu, fetița apare într-o fotografie alături de mama ei și de Mr Pink.

Irina Columbeanu Monica Gabor

Irina Columbeanu, anul trecut pe vremea asta, alături de Monica Gabor, Mr Pink și fiul acestuia

Irina nu este la prima vizită în America. Micuța și-a vizitat prima dată mama în Malibu în vara lui 2016, alături de tatăl ei. Irinel Columbeanu a făcut atunci cunoștință cu Mr Pink, pentru ca un an mai târziu, la finalul lui 2017, Irina să își întâlnească fratele vitreg, pe fiul lui Mr Pink dintr-o relație anterioară.

Irina columbeanu Monica Gabor

Irina alături de tatăl său, Irinel Columbeanu

De altfel, fotografia postată recent în care Irina apare alături de Monica și Mr Pink nu este prima de acest gen. Fix anul trecut pe vremea asta, fetița urca pe contul său de Instagram prima fotografie alături de familia din Malibu, formată din mama ei, Mr Pink și fratele ei vitreg.

Foto: Instagram

Citește și:

Lidia Buble și Răzvan Simion, căsătorie de probă pe o plajă exotică. 'Familie, dragoste, binecuvântare'

Surprize, surprize! Iulia Albu i-a stricat Sărbătorile Andreei Marin. Domnița de Alba a fost dură cu vedeta chiar de ziua ei!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter