Gheorghe Turda, incident neplăcut într-un restaurant din Paris: "Ne-am enervat și am plecat"

Publicat pe

Gheorghe Turda a avut parte de un incident neplăcut într-un restaurant din Paris, unde a fost invitat să cânte. Artistul de muzică populară s-a enervat și a plecat de acolo pentru că nu a fost primit cum se cuvine, iar momentul său muzical s-a suprapus cu un alt eveniment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda a plecat în Franța pentru a cânta la Nantes și la Paris, alături de finii lui de cununie, artiștii Lorraine și Marian Baicu. Dacă în primul oraș, celebrul interpret de muzică populară a cântat în localul finilor săi, Lorraine și Marian Baicu de la Nantes, la Paris, cei trei artiști au întâmpinat o situație neobișnuită.

Gheorghe Turda, incident neplăcut într-un restaurant din Paris: "Ne-am enervat și am plecat"Gheorghe Turda, incident neplăcut într-un restaurant din Paris: "Ne-am enervat și am plecat"

De ce s-a enervat Gheorghe Turda la Paris

Gheorghe Turda și finii săi au fost puși într-o situație delicată de către patronul unui local din Paris. Artistul s-a supărat pe organizatorul unui restaurant, care a suprapus două evenimente în localul din Paris în care trebuia să cânte.

Când a văzut ce se întâmplă, celebrul interpret de muzică populară a ieșit pur și simplu din restaurant, alături de finii lui, Lorraine și Marian Baicu.

'S-a suprapus un botez de basarabeni și când ne-au primit la restaurant… Au început cu muzica rusească și ne-am enervat efectiv, eu și oșenii mei.

Și ne-am retras. Am plecat cu Marian și Luminița la un alt restaurant, la Doina, sub Turnul Eiffel. Acolo am petrecut o seară românească ca în povești', a declarat Gheorghe Turda pentru fanatik.ro.

Citește și: Filmul lui Cristian Mungiu, selecționat în competiția oficială a festivalului de la Cannes. R.M.N., o poveste dintr-un sat ardelean

Citește și: Filmul „Dupa dealuri' al lui Cristian Mungiu a castigat premiul pentru Cel mai bun scenariu si Cea mai buna interpretare feminina

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express: Plec liniștită. Le-am făcut program pe zile’/ EXCLUSIV

Gheorghe Turda, împăcat cu un alt concert după incidentul din Paris

Gheorghe Turda susține că și finii lui s-au supărat foarte tare, în special Marian Baicu, pentru situația întâmpinată la Paris. Totuși, în final au acceptat să refacă 'trupa' în același loc, pentru luna octombrie a acestui an.

'Și Marian s-a supărat foarte tare pe situația creată la restaurantul din Paris în care trebuia să cântăm… Dar eu am zis că e mai bine să rezolvăm cu pace.

Așa încât ne-am înțeles ca pe data de 28 octombrie să refacem trupa în același local, unde voi fi invitat de onoare. Voi cânta pentru toți românii din Paris și din împrejurimi, care vin să ne vadă', a mai declarat Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda, în scandal acum și cu Mioara Velicu

Recent, cântărețul Gheorghe Turda a avut discuții cu fosta lui colegă de la Ansamblul Ciocârlia, Mioara Velicu, care a spus că a ieșit la pensie mai repede din cauza lui.

„Pentru el au contat foarte mult gradele, voia să îi spunem dl. colonel. (…) Este un subiect despre care nu aș vrea să vorbesc, pentru că niciodată nu am făcut, altfel făceam telenovelă la televizor.

Nu am vrut să pomenesc de lucrul ăsta. (…) Nu am mai putut rezista să stau acolo, deși el acum a spus că eu m-am dus și m-am rugat de el să mă angajeze din nou. Nu aș fi făcut sub nicio formă acest lucru, este o minciună de-a lui. (…)

Mă adusese într-o stare ca să plec eu fără să îmi spună: plecă! Am ajuns într-o stare foarte gravă și noroc de bărbatul meu care tot timpul mi-a dat o liniște sufletească.

Am mers la Ansamblu Burnasul, la Liviu Vasilică, și mi-a fost foarte bine, de acolo am ieșit la pensie', a spus Mioara Velicu în emisiunea lui Denise Rifai.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter