Horațiu Mălăele va urca pe aceeași scenă cu fiul său, Bogdan: „Cea mai mare bucurie pentru un actor”

Publicat pe

Horațiu Mălăele va urca pe aceeași scenă cu fiul său, Bogdan. Horațiu Mălăele așteaptă cu nerăbdare un eveniment special, care va avea loc în această lună și care îl implică și pe fiul său! Actorul mărturisește, de altfel, că este o mare bucurie pentru el să-l aibă alături de fiul său, pe scenă, iar în câteva zile vor juca împreună într-o piesă de teatru, în Canada.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horațiu Mălăele va urca pe aceeași scenă cu fiul său, Bogdan. Horațiu Mălăele a jucat, luna trecută, prin țară în spectacolul „Take, Ianke și Cadîr”, alături de Mihai Constantin și fiul său, Matei, dar și de Răzvan Vasilescu. Din distribuţie mai fac parte Dana Dogaru, Adrian Ciobanu, Maria Veronica Vârlan şi Matei Constantin. Regia spectacolului „Take, Ianke și Cadîr” este semnată chiar de Horațiu Mălăele.

Horațiu Mălăele va urca pe aceeași scenă cu fiul său, Bogdan: „Cea mai mare bucurie pentru un actor'Horațiu Mălăele va urca pe aceeași scenă cu fiul său, Bogdan: „Cea mai mare bucurie pentru un actor'

Horațiu Mălăele va urca pe aceeași scenă cu fiul său, Bogdan

La jumătatea lunii iunie, Horațiu Mălăele pleacă în Canada, unde va juca pe aceeași scenă cu fiul său, Bogdan, în spectacolul „Escu TV”.

'Cea mai mare bucurie pentru un actor este să joace alături de fiul său. Pe 17 iunie jucăm la Montreal, pe 18 iunie ajungem la Niagara, iar pe 19 iunie vom fi în fața publicului din Toronto. Bogdan are drumul lui, dar mă bucur când avem proiecte împreună', a declarat actorul, pentru fanatik.ro.

Citește și: Jorge, totul despre căsnicia fericită alături de o femeie cu 9 ani mai în vârstă:'Am avut și noi momente de cumpănă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie:„Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA’/ EXCLUSIV

Horațiu Mălăele este căsătorit de 33 ani și are doi băieți

Valentin-Horațiu Mălăele s-a născut pe data de 1 august 1952. Marele actor este și regizor, apoi caricaturist și un apreciat scriitor român. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale' în 1975, clasa profesor Octavian Cotescu.

Este căsătorit cu Gabriela Mălăele și au împreună doi copii, Bogdan, de 32 ani, și Cristian, de 30 ani. Doar primul dintre copii i-a moștenit talentul artistic și s-a făcut actor.

Soția actorului, Gabriela, este mai mică decât acesta cu 10 ani. Ea este absolventă a Facultăţii de Cibernetică şi a ocupat poziţii înalte, în cele mai de prestigiu companii de la noi. Sunt căsătoriți de 33 de ani.

Horațiu Mălăele și-a lansat două cărți

Horațiu Mălăele a lansat două volume la Salonul Internațional de Carte Bookfest de la Romexpo. 'O poveste cam ciudată' și 'Poezii și vorbe-n vânt' sunt cele două cărți lansate de celebrul actor, zilele trecute, în București, după ce, inițial, au fost prezentate publicului din Târgu Jiu, orașul copilăriei sale.

'Cele două cărți sunt niște volume de suflet, pe care le iubesc tare mult, pentru că, părerea mea, pentru un scriitor orice carte este un semn autobiografic. Și totodată este o concluzie a obsesiilor, a fericirilor și a durerilor lui.

Aceste lucruri le veți vedea în aceste două cărți, în special în prima, în O poveste cam ciudată. Și în cea de-a doua, Poezii și vorbe-n vânt, e o aglomerare ordonată, bine ordonată de cei de la Bookzone, despre obsesiile mele', a declarat Horațiu Mălăele pentru Fanatik.ro.

Actorul și-a lansat mai întâi volumele la Teatrul Elvira Godeanu din Tg. Jiu, unde spune că a trăit o bucurie imensă.

'Am trăit o bucurie uriașă pentru că mi-am lansat cărțile și în orașul în care mi-am trăit copilăria și adolescența, pe scena pe care am debutat în urmă cu 65 de ani cu o poezie intitulată În țara lui Bulă și unde am avut un real succes, care probabil m-a încurajat pentru ceea ce am făcut mai târziu. Unde există teatru, există spirit. Acolo unde există o biserică există Dumnezeu', a mai declarat Horațiu Mălăele.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter