Îl mai țineți minte pe Doru Octavian Dumitru? Ce mai face și cum arată acum Regele comediei anilor ’90

Publicat pe

Doru Octavian Dumitru este considerat inventatorul stand-up-ului în România. În anii ’90 umplea sălile de spectacol și oamenii îi știau replicile pe de rost așa cum puștii din zilele noastre se amuză de farsele de pe TikTok. Multă lume se întreabă ce mai face Doru Octavian Dumitru, Regele comediei românești, după ce s-a retras din showbiz.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La începutul anilor 90, Doru Octavian Dumitru făcea senzație la Sala Palatului din București, fiind o emblemă a comediei românești. Cu mulți ani în urmă, acesta s-a mutat în Toronto, Canada, însă a revenit în Europa pentru a susține spectacole.

Îl mai țineți minte pe Doru Octavian Dumitru? Ce mai face și cum arată acum Regele comediei anilor 90Îl mai țineți minte pe Doru Octavian Dumitru? Ce mai face și cum arată acum Regele comediei anilor 90

Este primul actor român de stand-up comedy de după Revoluție, însă nu a mai avut succesul din anii de debut. Cu aproximativ patru ani în urmă, actorul avea spectacole de comedie în Franța, Italia și Belgia, după ce a stat mult timp în Canada, potrivit fanatik.ro.

La un moment dat, acesta și-a anunțat retragerea din lumea artistică românească, susținând că lipseau spectacolele de comedie de calitate la noi în țară, motiv pentru care a decis să se reinventeze.

Una dintre aparițiile sale recente, după mulți ani de pauză a fost pe scena iUmor de la Antena 1, acum mai bine de un an, unde i-a distrat pe jurați cu numărul său de comedie. Mihai Bendeac chiar a recunoscut, la momentul respectiv, că Doru Octavian Dumitru este o adevărată legendă și un artist care merită tot respectul.

Citește și: Cine sunt nașii Gabrielei Prisăcariu și ai lui Dani Oțil!Cuplul celebru din showbiz a făcut furori la nuntă

Citește și: Cum se înțelege Irina Păcurariu cu fiicele ei adolescente:„Fetele și Ticu fac alianțe împotriva mea’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor:„Ai grijă…’

Ce mai face acum Doru Octavian Dumitru

Recent, artistul a fost văzut în cadrul unei emisiuni TV și, evident, anii și-au pus amprenta și asupra înfățișării sale. Doru Octavian Dumitru arăta complet diferit de cel care făcea furori în 1991.

„Lucrez la un nou stil de comedie, cu altă încărcătură, mai aproape de ceea ce ar vrea omul să se întâmple. Mie nu îmi place umorul ăsta, satira. E ca și când ai da cu mâncarea pe covor înainte să o bagi în gură. Mie îmi place umorul bine făcut, cu inteligență', spunea actorul cu ceva timp în urmă, pentru cancan.ro.

Doru Octavian Dumitru, spectacole anulate din cauza pandemiei

DOD, așa cum este numele său de scenă, ar fi încercat să organizeze câteva spectacole de comedie, însă nu au putut avea loc din cauza pandemiei de COVID-19. Mai mult, acesta a pus în afișe fotografii cu el de acum 15-20 de ani, de pe vremea când avea un succes răsunător.

În luna martie, actorul ar fi avut un spectacol, dar nu s-a mai putut ține. A reușit să-l reprogrameze pentru luna iunie 2021. Rămâne de văzut dacă va reuși să încânte publicul cu umorul său inconfundabil.

Doru Octavian Dumitru este activ pe pagina sa de Facebook, unde postează aproape zilnic glume sau citate despre viață.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter