Imagini din casa în care locuiesc Gina Pistol și Smiley. Cum au decorat living-ul

Publicat pe

Smiley și Gina Pistol sunt foarte discreți cu viața lor privată, nu postează fotografii cu chipul fetiței lor sau imagini din intimitatea casei în care locuiesc. Uneori, însă, mai fac excepții și răspund la rugămințile fanilor de a fi mai apropiați de ei în mediul online. Chiar și așa, fanii au găsit să le reproșeze, totuși, ceva!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De la o vreme, Smiley se arată generos cu imagini pe social media în care apare alături de Gina Pistol, mai ales de când au devenit părinţi. Însă nu postează niciodată chipul fiicei lor, iar acest lucru îi enervează pe fani.

Imagini din casa în care locuiesc Gina Pistol și Smiley. Cum au decorat living-ulImagini din casa în care locuiesc Gina Pistol și Smiley. Cum au decorat living-ul

Smiley a spus că fetița are nevoie de intimitate, iar ea va apărea pe rețelele de socializare atunci când o va cere, după cum a precizat chiar Smiley.

'Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomandată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune', le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

Imagini din casa în care locuiesc Gina Pistol și Smiley

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum', a explicat și Gina Pistol, pe contul ei de Instagram, după ce fanii i-au cerut să le-o arate pe Josephine.

Totuși, cântărețul și-a surprins fanii cu câteva imagini din intimitatea casei în care locuiește cu Gina Pistol și cu fiica lor. Cei doi apar îmbrăcați lejer, relaxați și îmbrățișați.

Însă, fanii lor au observat un detaliu și au reacționat imediat. Toți urmăritorii se întreabă unde este fetița lor, Josephine, și de ce nu apare în fotografiile postate pe rețelele de socializare.

„Cred că cea mică a fost fotograful.', „Cine a făcut poza? Fetița?', „Unde este cea micî? La bunici?', „Eu cred ca lipsește cineva important din poză'.

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! s-a mutat cu iubitul ei:„Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur’/ EXCLUSIV

Citește și: Dana Rogoz, adevărul despre problemele de sănătate cu tiroida:„Aș putea avea tendințe de îngrășare’

Citește și: Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa.Fostul iubit e și el în emisiune!

„Atâtea comentarii cu unde e fetița? Fetița v-a făcut poze? Că nu știu ce. Nu este obligată să o posteze pe internet. Dacă nu are fetița în poza, gata disperați.

Fetița doarme și au găsit un moment de liniște pentru ei sau poate este cu bunica … la momentul potrivit o veți vedea și pe fetită. Momentan este mică și se bucură de ea în liniște..!!', sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Smiley de la fani.

Smiley și Gina Pistol, în prima vacanță alături de fetiţă

Smiley și Gina au plecat câteva zile în Italia cu fiica lor Josephine. Cei doi au publicat imagini în mediul online în timp ce își plimba fetiţa cu căruciorul.

Smileym Gina și fiica lor au fost însoțiți de Mihai Petre și familia lui. Chiar dacă Josephine are doar 5 luni, părinții ei au decis că este timpul pentru prima ei vacanță de familie, și nu oriunde, ci în Italia.

După cum se vede în fotografiile postate de către de cei doi prieteni pe conturile lor de socializare, ambele familii se distrează de minune.

Asta cu atât mai mult cu cât Smiley și Mihai sunt ambii tați de fete. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze amuzante, dar și emoționante – poza în care Smiley și Mihai împing de cărucioare făcând deliciul fanilor din social media.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter