În ce relații au rămas Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț: „Nu suntem prieteni”

Publicat pe .

În ce relații au rămas Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț. În 2017, Roxana Ciuhulescu anunța că se desparte de Mihai Ivănescu, după 10 ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fată, pe Ana Cleopatra, în vârstă de 14 ani. Acum, vedeta a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fostul ei soț, susținând că nu poate fi vorba despre o prietenie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După divorțul de Mihai Ivănescu, Roxana Ciuhulescu și-a refăcut viața alături de Silviu Bulugioiu. Aceștia s-au căsătorit în 2018 și au împreună un băiețel în vârstă de 4 ani. Fosta concurentă de la Survivor este o mamă implicată și nu exclude ideea extinderii familiei. La rândul său, fostul soț al vedetei și-a refăcut viața alături de altă femeie. După divorț, timp de 4 ani, cei doi au refuzat să păstreze legătura, însă relațiile s-au ameliorat, cu timpul, pentru binele fiicei lor. Într-un interviu recent, Roxana Ciuhulescu a vorbit despre relația pe care o are, în prezent, cu Mihai Ivănescu. Iată ce declarații a făcut aceasta!

ciuhulescu-1ciuhulescu-1

În ce relații au rămas Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț. Deși prietenie nu este cuvântul care poate descrie relația dintre blondină și Mihai Ivănescu, aceasta a susținut că au găsit calea de mijloc, de dragul fiicei lor.

Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani:„Divorțasem și mi-a fost frică să nu…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi, după Survivor:”Trebuie refăcută articulația…”

Citește și: Emily Burghelea a fost părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut:”Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău și a foștilor socri:„M-au jignit într-un mod stradal'

În ce relații au rămas Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț

Roxana Ciuhulescu a susținut că discuțiile cu fostul ei soț se concentrează exclusiv pe fiica lor. Mai mult decât atât, aceasta nu ia în calcul ipoteza de a merge într-o vacanță alături de Ana și tatăl ei, dat fiind faptul că nu au o relație de prietenie.

„Suntem în relații ok, ținând cont că este tatăl primului meu copil. Ne respectăm, discutăm strict despre copil, dar nimic altceva, nu pot să zic că am rămas prieteni. Ana merge la el din când în când, este o relație civilizată să îi spun', a declarat Roxana Ciuhulescu potrivit impact.ro.

„Nu cred că o să ajungem vreodată în faza asta, pentru că nu suntem prieteni, ne respectăm, suntem părinții acestei fetițe și ca atare cu maturitate tratăm totul, dar nu ajungem așa de departe', a spus aceasta, fiind întrebată despre ipoteza unei vacanțe cu fostul soț și fiica lor.

„Mi-aș dori foarte tare încă un copil'

Fosta concurentă de la Survivor a recunoscut că și-ar dori al treilea copil, însă vremurile de acum o fac să se gândească de două ori la acest aspect. Aceasta a susținut că își dorește să le ofere un viitor frumos și fără lipsuri materiale copiilor ei.

„Mi-aș dori foarte tare încă un copil, dar trebuie să o spun cu multă sinceritate că mă sperie vremurile care vin, m-a speriat tare situația din Ucraina. Copiii sunt ușor de făcut, ba chiar aș spune plăcut, dar sunt greu de crescut și vremurile nu sunt deloc ușoare și nu vreau să-l sacrific pe niciunul dintre ei.

Pur și simplu vreau să le ofer o viață decentă, să am posibilități să îi trimit la studii, să îi întrețin, să nu le lipsească absolut nimic', a adăugat vedeta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Instagram & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton