Dezvăluire șocantă: interviul bombă dat de Harry și Meghan lui Oprah a fost programat din 2018

Publicat pe

Celebrul interviu dat de Harry și Meghan lui Oprah, în martie 2021, urmărit de milioane de oameni din lumea întreagă nu ar fi fost deloc spontan, ci planuit din 2018. Se pare că cei trei au plănuit cu mulți ani înainte să iasă pe piață cu declarații incendiare legate de familia britanică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Un cunoscut autor regal, Andrew Morton e de părere că ducii de Sussex s-au aflat în tratative cu Oprah în legătură cu un interviu bombă încă din 2018, de când s-au căsătorit. În martie, Harry și Meghan au făcut dezvăluiri depre viața din sânul familiei regale britanice și probabil cea mai stânjenitoare este aceea că ar fi fost îngrijorări în privința culorii pielii pe care o va avea bebelușul lor, Archie, Meghan fiind metisă. Cei doi au aruncat, astfel, asupra familiei britanice acuzația de rasism.

În căutările sale pentru noua carte 'Meghan şi demascarea monarhiei', Morton spune că a fost uluit să descopere că negocierile dintre Harry şi Oprah au început după 6 luni de la căsătorie, potrivit okmagazine.ro.

Autorul a declarat într-un interviu la CTVs Your Morning: 'Au plănuit marele interviu la Oprah cu câţiva ani înainte de difuzarea sa propriu zisă.'

Morton a scris în carte, potrivit propriilor sale declaraţii, că a fost nevoie să plece din Marea Britanie, de dragul căsniciei lor. Meghan nu mai putea să suporte. 'Harry a trebuit să aleagă: Meghan sau monarhia.'

Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Anda Adam.Îl ține în seif, de frică să nu fie furat

Citește și: Ce relație are Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea:„Îmi spun Vavi

Citește și: Maia Morgenstern, apariție surprinzătoare la „Masked Singer România’:„Nu sunt eu Muma Pădurii’

Declarații șocante în interviul acordat lui Oprah

Ducii au acordat multe interviuri, însă cel la Oprah este de departe cel mai de impact. Harry a spus aici că a fost nevoit să întrerupă un cerc vicios şi să decidă că vrea să-şi crească copiii în alt mediu.

Şi-a criticat propria familie, în timp ce Meghan a vorbit despre un presupus incident rasist, când un membru al familiei regale punea sub semnul întrebării culoarea pe care o va avea micul Archie, primul născut al ducilor de Sussex.

Ducesa de Sussex a spus chiar că regulile ar fi fost schimbate special pentru ca acesta să nu primească titlul de prinț la naștere.

Meghan a afirmat că cineva din familia regală se întreba „cât de închisă la culoare ar putea fi' pielea bebelușului ei. A refuzat să spună cine, spunând că ar fi „prea stânjenitor pentru ei'. Harry, la rândul său, a mărturisit că la momentul respectiv a fost un pic șocat.

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare', i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey. „Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie', a adăugat Meghan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter