După discursul Vioricăi Vodă despre hărțuirea sexuală, Jojo recunoaște că a primit propuneri indecente, dar le-a refuzat: „Eram la o vârstă foarte fragedă...” / EXCLUSIV

Publicat pe

După discursul Vioricăi Vodă despre hărțuirea sexuală, Jojo recunoaște că a primit propuneri indecente, dar le-a refuzat. Frumoasa actriță susține că, din păcate, acest lucru e des întâlnit în orice profesie, nu doar în divertisment. Partenera lui Paul Ipate ne-a povestit că i s-au făcut avansuri, chiar de la începutul carierei, însă nu le-a răspuns niciodată. Cea care a sprijinit-o în acea perioadă a fost mama ei. Iată confesiunea vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La Premiile Gopo, Viorica Vodă a vorbit despre hărțuirea sexuală cu care s-a confruntat. La început de drum, ție ți s-au făcut astfel de avansuri? Ai avut parte de propuneri indecente pentru a ți se da un rol Sau în cariera muzicală?

Din păcate, în România, dar nu numai, în societatea de astăzi, la nivel global, acest lucru este des întâlnit în orice profesie, nu numai în industria de divertisment. Este regretabil că există un asemenea fenomen și e bine că Viorica Vodă a deschis acest subiect care, până acum, nu a mai fost discutat public, la noi în țară. Vorbind din proprie experiență, eram la o vârstă foarte fragedă când am primit astfel de „propuneri și am simțit că trebuie să tranșez lucrurile, să spun un „Nu foarte clar, să refuz acea situație. Am avut-o pe mama aproape ca sfătuitor și susținător. Există oameni care au senzația că li se permite orice și că li se poate oferi orice în schimbul unui job.

După discursul Vioricăi Vodă despre hărțuirea sexuală, Jojo recunoaște că a primit propuneri indecente, dar le-a refuzat: „Eram la o vârstă foarte fragedă...' / EXCLUSIVDupă discursul Vioricăi Vodă despre hărțuirea sexuală, Jojo recunoaște că a primit propuneri indecente, dar le-a refuzat: „Eram la o vârstă foarte fragedă...' / EXCLUSIV

Citește și: Cum le-au explicat Jojo și Paul Ipate copiilor că nu s-au căsătorit:„Au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a debutat Jojo în televiziune, pe când era doar o adolescentă:”Îmi doream să le ofer o viață mai bună părinților mei”/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu ține o dietă stricătă, dar are un aliment la care nu poate renunța niciodată: „Îmi cere corpul”

Citește și: Philip Baker Hall, din serialul Seinfeld, a murit. Avea 90 de ani:„La final…'

După discursul Vioricăi Vodă despre hărțuirea sexuală, Jojo recunoaște că a primit propuneri indecente, dar le-a refuzat

Întâmplarea nu a fost singulară, au mai existat situații în care am fost pusă în fața unor alegeri, în urma unor mesaje foarte clare. De fiecare dată am deschis o altă ușă ca să găsesc acea persoană care să creadă în talentul meu și care să mă prețuiască din punct de vedere profesional. Au fost momente în care am pierdut castinguri, dar nu am renunțat la visul meu. Dar este vorba strict despre experiența personală și nu aș putea să vorbesc în numele altcuiva. Consider că poți spune „Nu, și nu depinde cariera ta de asta.

Astăzi pot spune că toate proiectele în care am fost implicată și care au ajuns la public, pe care oamenii le-au îndrăgit, au fost proiecte frumoase, în care am fost tratată cu respect și apreciere pentru munca mea, alături de oameni care au crezut în talentul meu și în meritele mele profesionale, și față de care voi avea întotdeauna un respect profund.

Jojo: „Nu bănuiți despre mine cât de…'

La final, spune-mi trei lucruri pe care nici nu le bănuim despre tine…

Nu bănuiți despre mine cât de casnică sunt, de fapt. Nu bănuiți despre mine cât de timidă, melancolică și meditativă sunt, pentru că am un training de ani de zile prin care pot să fiu sociabilă și amuzantă, deși, în fapt, eu sunt o fire destul de retrasă și ador momentele în care sunt singură. Nu bănuiți despre mine cât de multe alte talente am, pot să pictez, de altfel de aici a pornit parcursul meu artistic, pentru că am vrut să fac Școala de Arte, am vrut să fiu balerină, și îmi place să și scriu.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter