Drama Juliei Roberts. Suferă de o boală gravă care ar putea să o ucidă oricând. Ce nu are voie să facă, sub nicio formă!

Publicat pe

Frumoasa Julia Roberts are un secret pe care puțini oameni îl cunosc. Celebra actriță suferă de trombocitopenie sau „boala mascată a sângelui'.

Această boală este cauzată de numărul scăzut de trombocite din sânge, celulele care au un rol important în coagularea sângelui.

Citește și: Stil de vedetă: Julia Roberts


Boala se manifestă prin sângerare interioară, sub piele, dând pielii un aspect violet. Această boală ar putea să o ucidă pe actriță.


Julia Roberts nu a vorbit niciodată public despre această afecțiune, însă sunt cunoscute durerile de articulații ale vedetei.


Boala se mai manifestă prin sângerări anormale la nivelul nasului şi gurii, hematoame. Julia a descoperit această boală, în urmă cu câțiva ani. Pe corpul ei apăreau foarte multe vânătăi, iar soțul ei a fost cel care a insistat ca ea să meargă la medic, salvându-i astfel viața.

Citește și: Poza șocantă care o bântuie pe Julia Roberts și azi. Actrița explică de ce a apărut pe covorul roșu cu păr la subraț!


Simptomele trombocitopeniei pot include:

  • Sângerare prelungită de la tăieturi
  • Învineţire uşoară sau excesivă
  • Sângerare superficială la nivelul pielii care apare ca o eczemă de forma şi mărimea unei pete roşii-purpurii, de obicei pe picioarele inferioare
  • Sângerare spontană a gingiilor sau a nasului
  • Sânge în urină sau scaune
  • Scurgeri menstruale masive şi neobişnuite
  • Sângerare generoasă în timpul operaţiei sau după lucrări stomatologice

Trombocitopenia este, de asemenea, vinovată de agravarea artritei, o altă boală cu care actrița se confruntă de câțiva ani de zile.

Citește și: Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin! Julia Roberts a luat o măsură drastică pentru a-și salva mariajul cu Daniel Moder

Julia Roberts este căsătorită din anul 2002 cu cameramanul Daniel Moder și au împreună trei copii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter