Drama neștiută a Juliei Roberts. A fost abuzată de tatăl vitreg timp de 11 ani

Publicat pe

Copilăria și adolescența Juliei Roberts au fost distruse de tatăl vitreg. Timp de 11 ani, Michael Motes i-a abuzat și terorizat pe Julia Roberts și frații ei. Bărbatul nu a negat niciodată acuzațiile, dar nici nu a dorit să comenteze pe baza dezvăluirilor extrem de grave.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cartea biografică „Julia: Viaţa ei”, publicată în 2004, autorul, James Spada, a scris că Julia se temea până la disperare de Motes, iar acesta le ignora alternativ, apoi le presa şi le făcea cu ou și cu oțet pe cele două fiice vitrege.

Cu nouă ani mai în vârstă decât Lisa, Eric Roberts a părăsit casa la scurt timp după ce Motes s-a însurat cu Betty, dar era terifiat de gândul că acesta le-ar fi putut face ceva rău surorilor sale.

„Am fost îngrozit când m-am gândit că bietele mele surori erau nevoite să îndure traiul cu Motes”, a declarat el într-un interviu din 1998, citat de Daily Mail.

Julia Roberts a fost abuzată de tatăl vitreg

Iar cu un an înainte, el îi mărturisea jurnalistului J. Randy Taraborrelli: „Tipul care ne-a crescut era dement”. Când ziaristul l-a întrebat dacă Julia şi sora ei, Lisa, au avut un trai greu cu el, Eric a răspuns: „Ştiu că au avut. Asta vă spun. Cine ştie prin ce au trecut cu ăsta?”.

Julia Roberts n-a dorit să rostească niciun cuvânt despre ceea ce a trăit atunci. Dar ideea că Motes vrea să scrie o carte o deranjează. „Motes este un fost alcoolic şi când era beat se certa urât de tot cu Betty şi cu copiii”, a spus o sursă citată de Daily Mail.

„Sunt poveşti oribile. Odată i-a luat Walkman-ul Juliei şi l-a aruncat în perete, turbase de furie. De multe ori, Julia fugea la o prietenă ca să scape de el. Motes n-avea un joc stabil, iar Betty era foarte ocupată cu serviciul pentru a întreţine familia. Julia n-a vorbit niciodată despre el şi sincer cred că ar fi fericită dacă nu l-ar mai vedea sau n-ar mai auzi de el vreodată”, a adăugat persoana care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

„Ulterior, Motes a recunoscut că e gay, trăieşte cu iubitul lui şi e voluntar la biserica locală”, a mai spus sursa, potrivit eva.ro.

Citește și: Ana Maria Mocanu își face o nouă intervenție estetică.Fosta asistentă TV a anunțat care este următoarea procedură pe listă

Citește și: Tavi Clonda, mesaj cu subînțeles pentru Gabriela Cristea, de ziua ei de naștere:„Călătoria în 4 și stai să vezi ce mai urmează

Citește și: Alec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platoul de filmare.Una dintre ele a murit

Cum a intrat tatăl vitreg în viața Juliei Roberts

Julia Roberts trăia în localitatea americană Smyrna când mama ei, Betty, s-a căsătorit cu Motes. Mariajul lor, început în 1972, a durat 11 ani şi s-a sfârşit, în 1983, cu divorţul perceput ca o binecuvântare de viitoarea actriţă şi de fratele ei, Eric Roberts, de asemenea un nume celebru în industria filmului.

În cererea de divorţ, Betty a invocat „tratamentul crud” la care a fost supusă ea, dar şi copiii săi.

Motes a fost tatăl Juliei de când ea avea cinci ani până la 16 ani. În ’77, când a murit Walter, ea avea doar 10 ani, aşa că noul soţ al mamei sale a rămas singurul tată din viaţa sa.

Eric Roberts nu-şi judecă mama, dar nici nu poate să pună mâna la ochi şi să creadă că n-a fost adevărat tot ce trăit. „Era clar ca lumina zilei că Motes era un ciudat. L-ai fi putut citi dintr-o mulţime de zece mii de oameni. Nu ştiu dacă s-a căsătorit cu mama pentru a fi în preajma copiilor, habar n-am. Dar, clar, căsătoria cu el n-a fost o decizie bună sau un lucru sănătos pentru copiii ei. Soţul mamei noastre m-a terorizat şi m-a abuzat şi mă tem că le-a abuzat şi pe surorile mele, Julia şi Lisa”, a dezvăluit actorul într-un interviu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter