Cum a reacționat Kamara când a aflat că fosta soție făcea videochat: "Și-a asumat"

Publicat pe

Acum câțiva ani, a făcut mare vâlvă informația că soția lui Kamara face videochat! Dacă unora li s-a părut rușinoasă ocupația tinerei, Kamara reconfirmă faptul că el niciodată nu a condamnat-o pe mama copilului său pentru asta. Kamara spune că aveau nevoie disperată de bani pentru operațiile fiului lor, așa că decizia femeii care, între timp, i-a devenit fostă soție, a fost pentru el onorabilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kamara și fosta soție au o relație foarte bună și amândoi se străduiesc să fie părinți buni pentru Leon, fiul lor care are probleme grave de sănătate. La un moment dat, mama lui Leon a ales să câștige bani din videochat și chiar dacă o parte a opiniei publice a pus-o la zid pentru asta, Kamara a fost mereu alături de fosta soție.

Cum a reacționat Kamara când a aflat că fosta soție făcea videochat: "Și-a asumat"Cum a reacționat Kamara când a aflat că fosta soție făcea videochat: "Și-a asumat"

'Da, nu e nimic de ascuns, și-a asumat. A făcut acest lucru. Noi după ce ne-am despărțit, fiecare era pe drumul lui, fiecare putea să facă ce voia. Nu e ceva ieșit din comun, în România o fată din patru dacă nu a făcut, urmează să facă.

A lucrat într-un studio profesionist, a făcut totul la modul profesionist, cu un program de muncă normal ca și cum te duci 8 ore la muncă, a reușit să fie independentă, pe picioarele ei. Cât a fost cu mine n-a muncit o zi', a spus Kamara în cadrul unei emisiuni online.

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, la 36 de ani.Lista de alimente la care a renunțat / EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani.Cu ce post TV a semnat

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor: „Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine

Cântărețul mai povestește însă că fosta sa soție câștiga foarte bine din domeniul videochat-ului, dar a decis să renunțe în urmă cu doi ani. El i-a explicat Oanei că ar fi mai bine să nu mai continue în acest domeniu căci Leon va crește și îi va face rău această situație.

'Eu i-am respectat decizia și la fel de bine s-a întâmplat și acum aproape doi ani când a renunțat să mai lucreze, deși câștiga bine în domeniul respectiv încât să ajute la tot ce avea nevoie Leon, dar s-a hotărât să renunțe că nu mai voia, nu mai putea. Eu nu am condamnat-o nicio secundă, fiecare om e stăpân pe propriile decizii', a mai spus el.

Kamara crede că fiul său, Leon, este victima unei erori medicale

Micuțul Leon și-a petrecut mare parte din viață prin spitale. Kamara nu a încetat nici o clipă să spere în șansele de vindecare ale fiului său și continuă tratamentele pentru Leon, convins că într-o zi va reuși să meargă pe picioarele lui.

„Până acum au fost tratamente în multe țări: Germania, Turcia, acum în Spania pentru că am făcut și anul trecut o operație de miotenofasciotomie. Când simți că nu mai poți, consider că e ok să spui, că e vorba și de cel implicat, Leon.

La fiecare puseu de creștere mușchii îi rămân mici și oasele se fac mai lungi. Există riscul să i se strâmbe oasele. Această intervenție pe anul ăsta venea în luna mai, cel târziu, dar din cauza pandemiei a fost amânată. Doctorul a venit în România si l-a evaluat.

A zis că poate să o facă în septembrie. Aceste intervenții trebuie făcute până crește mare ca noi. Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile. Oasele, dacă se duc într-o direcție, nu mai ai ce să mai faci. Când era mic nu părea să aibă așa probleme și am văzut mâna stângă că se îndoaie un pic’, a declarat  Kamara la „Xtra Night Show’, acum ceva timp.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter