Cântăreţul şi actorul Kris Wu a fost arestat. Zeci de femei l-au acuzat de viol

Publicat pe

Cântăreţul canadian Kris Wu, de origine chineză, a fost arestat sub suspiciunea de viol, după ce a fost acuzat online că „a păcălit tinere de mai multe ori pentru a întreţine relaţii sexuale' cu el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Poliţia din Beijing a spus că ancheta este centrată pe acuzaţiile online făcute la adresa cântăreţului în vârstă de 30 de ani. Prima învinuire a apărut la începutul lunii iulie, când Du Meizhu, în vârstă de 19 ani, a dezvăluit pe reţelele de socializare că a fost agresată în urmă cu doi ani după ce a fost forţată să consume alcool.

Cântăreţul şi actorul Kris Wu a fost arestat. Zeci de femei l-au acuzat de violCântăreţul şi actorul Kris Wu a fost arestat. Zeci de femei l-au acuzat de viol

Femeia a precizat că alte şapte femei i-au spus că Wu le-a sedus promiţându-le locuri de muncă şi alte oportunităţi şi că unele dintre acestea erau minore.

Cel puţin 24 de femei au făcut astfel de declaraţii ulterior.

Wu, care este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti în China, a negat acuzaţiile de agresiune. Legea chineză prevede că persoanele cu vârste mai mici de 18 ani sunt minore, însă vârsta pentru consimţirea actului sexual este de 14 ani, citează news.ro.

Citește și: Ioana Filimon și Otniela, noile concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities’

Citeșe și: Cine este Ruxi de la Bravo, ai stil!.Câștigă mii de euro, lunar

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune’/ EXCLUSIV

Cântăreţul a scris pe reţelele de socializare că nu a fost vreodată vorba despre sex cu admiratoare minore la petrecerile la care a participat, iar avocatul lui a declarat că o dă în judecată pe Du Meizhu pentru defăimare.

Wu a devenit cunoscut ca membru al grupului k-pop EXO, pe care l-a părăsit în 2014, pentru o carieră solo. Ulterior, a jucat în două dintre cele mai de succes filme din China, respectiv „Mr. Six', o peliculă ce a adunat 139 de milioane de dolari la box-office, şi „Journey to the West: The Demons Strike Back', film ce a adunat aproape 250 de milioane de dolari la box-office.

El este cântăreţ, actor, model şi jurat la o emisiune de talente.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter