La 60 de ani, Kris Jenner seamănă leit cu fiica ei, Kim Kardashian! La ce truc a apelat vedeta

Publicat pe de Oana Pantazi

Are 63 de ani, șase copii și o mulțime de nepoți, însă Kris Jenner pare să întinerească pe zi ce trece. Recent, vedeta de reality show a făcut o schimbare de styling, care i-a șers de pe chip vreo 20 de ani, iar acum seamănă leit cu fiica ei în vârstă de 38 de ani, Kim Kardashian!

Fiicele lui Kris Jenner și copiii lor.

Fiicele lui Kris Jenner și copiii lor.

 

Clanul Kardashian-Jenner, pentru că deja îl putem numi așa, se mărește pe an ce trece, cele cinci fiice și unicul fiu ai lui Kris Jenner fiind extrem de prolifici, dat fiind că, până acum, i-au dăruit fericitei bunici nu mai puțin de zece nepoți. Al unsprezecelea, băiețelul lui Kim Kardashian și al lui Kanye West, care va veni pe lume prin intermediul unei mame-surogat, se va naște în luna mai. Cu toate acestea, este foarte greu să-i spui lui Kris Jenner bunică, pentru că vedeta reality show-ului Keeeping Up with The Kardashians arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără decât doamnele de vârsta ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrew Fitzsimons (@andrewfitzsimons) on

E evident pentru toată lumea că vedeta a apelat nu o dată la operații estetice – doar au făcut-o și fiicele ei mult mai tinere -, dar de data aceasta Kris Jenner s-a folosit de un truc simplu, la îndemâna oricui, pentru a-și șterge de pe chip niște anișori. Care e secretul? Un col lejer, tineresc, în vârful capului, două șuvițe rebele în părți și un simplu breton au transformat-o într-o clipită pe Kris Jenner în… Kim Kardashian, fiica ei!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada) on

Kris și Kim par să fie una și aceeași persoană!

Stilistul lui Andrew Fitzsimons, care, de altfel, lucrează pentru toată familia Kardashian, a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu rezultatul, după ce s-a ocupat de Kris Jenner. Rezultatul a fost fabulos, dovedind că un simplu breton  nu doar că îți schimbă fizionomia complet, dar îți și șterge ca prin farmec câțiva ani… La prima vedere, puteai jura că o ai în față pe Kim Kardashian! ulterior, a apărut pe Instagram și fotografia în care cele două, mamă și fiică, apar în colaj, iar asemănarea este izbitoare. Cu siguranță, Kris Jenner ar trebui să nu renunțe la acest nou look care o face să pară sora fiicelor sale…

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter