Lavinia Pârva, despre viața de mamă, cu bune și rele: "Niciodată nu am fost atât de obosită, dar..."

Publicat pe

Lavinia Pârva trăiește, din mai 2019, una dintre cele mai frumoase, dar și cele mai grele perioade din viața ei. Pe 16 mai a venit pe lume fiul ei și al lui Ștefan Bănică, iar viața i s-a schimbat complet. Lavinia Pârva este extrem de fericită în rol de mamă, dar admite că totul vine la pachet și cu multă oboseală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Pârva a vorbit despre viața de mămică și recunoaște că este mai greu decât se aștepta, însă fericirea pe care i-o aduce acest rol nu poate fi comparată cu nimic. Viața ei și a lui Ștefa Bănică s-a schimbat total de când în viața lor a apărut Alexandru. Pentru artist nu a fost chiar o noutate pentru că are încă doi copii mari, dar faptul că în viața lui a apărut din nou un bebeluș nu a fost foarte ușor. Pentru Lavinia însă, apariția lui Alexandru a reprezentat o mare schimbare.

'Mă mai întâlnesc cu mame prin parc cu copii și mă uit la ele și mă întreb: „Cum puteți să faceți asta?”. Mă uit la copilul meu… cum ar fi să am doi ca el? Este foarte greu, recunosc, nu vreau să fiu ipocrită. Dar niciodată nu am fost atât de fericită. Niciodată nu am fost atât de obosită și totodată atât de fericită.

Mama m-a ajutat de când s-a născut Alexandru, dar ea mai pleacă, mai are și ea problemele ei. Nu am vrut bonă, am vrut să fiu mamă cu normă întreagă. Mi-am dorit enorm să fiu alături de el în fiecare etapă a vieții lui. Sunt foarte mândră că acum copilul are 2 ani și jumătate și am reușit să îl cresc singură.

Am mai plecat cu el la drum, dar nu știi niciodată dacă o să fie cuminte sau o să aibă o criză', a dezvăluit Lavinia Pârva la Teo show.

Micuțul Alexandru o adoră pe bunica din partea tatălui, care are grijă de el atunci când Lavinia trebuie să plece cu treabă.

Alexandru o adoră pe mama lui Ștefan și trece mai des, se mai joacă cu el. Seara încerc să mai lucrez, iar dacă plec la spectacol stă mama, vine bunica, găsim o soluție. Dar faptul că am stat acasă, nu au fost așa multe evenimente în perioada asta, am lucrat de acasă pe partea cu magazinul… a fost mai simplu', a mai spus Lavinia Pârva.

Citește și: Transformarea uluitoare a femeii care a slăbit 100 de kilograme să devină Barbie!Cât de mult s-a schimbat

Citește și: Cum s-au îndrăgostit Daliana Răducan și Răzvan Simion și cum a evoluat relația lor:„Mi-am asumat un risc’/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Crișan a dezvăluit de ce a albit încă din tinerețe.„Mai bine alb decât fără’

Cum i-au ales Lavinia și Ștefan numele fiului lor

Lavinia și Ștefan Bănică au ales numele fiului lor, Alexandru, ca un tribut emoționant adus unei persoane dragi din viața artistului, pe care, din nefericire, a pierdut-o într-un accident rutier.

În urmă cu 18 ani, Ștefan Bănică și-a pierdut un frate într-un accident rutier. Nu mulți știu despre această dramă din familia marelui artist, mai ales că el apare mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă la purtător.

Fratele vitreg al artistului s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de un prieten bun, în Sectorul 3 al Capitalei. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp de beton. Alexandru a ajuns la spital, unde a decedat.

Ştefan Bănică jr şi Alexandru Silviu Bănică erau fraţi de tată și aveau o relație bună. Alexandru era poreclit „Babanu”.

Ștefan Bănică: 'Mă văd schimbând scutece'

Artistul era nerăbdător să-și cunoască fiul cel mic și înainte de nașterea lui declara că nu îl sperie deloc să aibă un bebeluș în casă.

„Am emoţii pentru că voi deveni tătic din nou. Nu am habar cum o să fiu ca tată pentru a treia oară. Nu are sens să trăieşti în viitor. La începutul verii va naşte Lavinia. Mă văd schimbând scutece, am mai schimbat scutece, dar să nu mă consideraţi scutecel şef. Sunt un om obişnuit. Sunt un om împlinit', a declarat Ştefan Bănică la vremea aceea.

Ca și în cazul celorlalți moștenitori ai săi, Ștefan a anunțat că va deveni tată tot în cadrul unui concert. Mai precis, de Crăciun, la Sala Palatului!

Ștefan și Lavinia se iubesc din anul 2011, iar în 2017 s-au căsătorit în secret.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter