Lavinia Petrea și-a schimbat ritualul de îngrijire de când a împlinit 40 de ani: „Am luat-o razna. Acord mai mult timp...”

Publicat pe

Lavinia Petrea și-a schimbat ritualul de îngrijire de când a împlinit 40 de ani. Recent, prezentatoarea de la Pro TV a făcut o serie de declarații despre modul în care se împarte între carieră și viața de familie. Deși are un program aglomerat, aceasta a mărturisit că nu se abate de la rutina de înfrumusețare, ci chiar acordă mai multă atenție acestui aspect de la o vreme. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 40 de ani, Lavinia Petrea se poate declara o femeie împlinită. Pe lângă o carieră de succes, aceasta este căsătorită de opt ani cu procurorul Romulus Varga și au împreună trei copii superbi. Într-un interviu recent, prezentatoarea a mărturisit că programul ei este destul de aglomerat, având în vedere că fiecare zi începe la ora patru. Deși viața de mamă și cea de prezentatoare îi ocupă cea mai mare parte din timp, aceasta a susținut că are o rutină de îngrijire destul de complexă. De când a împlinit 40 de ani, se pare că prezentatoarea acordă o mai mare atenție aspectului fizic.

Lavinia Petrea și-a schimbat ritualul de îngrijire de când a împlinit 40 de ani: „Am luat-o razna. Acord mai mult timp...'Lavinia Petrea și-a schimbat ritualul de îngrijire de când a împlinit 40 de ani: „Am luat-o razna. Acord mai mult timp...'

Lavinia Petrea și-a schimbat ritualul de îngrijire de când a împlinit 40 de ani. De când a devenit mamă, prezentatoarea a recunoscut că este mult mai organizată și nu mai amână sarcinile pe care le are de îndeplinit.

Citește și: Ce dietă ține Lavinia Petrea. A renunțat la carbohidrați și lactate:„După 40 de ani, metabolismul meu a început să fie mai…'

Citește și: De ce Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară:„Medicul mi-a spus că…'

Citește și: Ani Crețu s-a căsătorit după 14 ani de relație.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Andrei Mihalcea, prima reacție după eliminarea de la Chefi la Cuțite:”Asta e realitatea!” Ce i-a transmis Brigitta: „Ai fost…”

Lavinia Petrea și-a schimbat ritualul de îngrijire de când a împlinit 40 de ani

După ce a împlinit vârsta de 40 de ani, prezentatoarea de la ProTV a recunoscut că a făcut schimbări în rutina de îngrijire a tenului și a părului. Deși merge la saloanele de înfrumusețare, se pare că Lavinia Petrea efectuează tot felul de proceduri și la domiciliu.

„De când am împlinit 40 de ani, am luat-o razna puțin așa. Acord mai mult timp îngrijirii personale acasă. La salon mai merg din când în când pentru o curățare, o hidratare a tenului și pentru tratamente pentru păr.

Am păr blond, subțire, fin, este coafat foarte des și suferă destul de mult. Părului îi acord o îngrijire mai deosebită în salon, dar acasă fac multe lucruri pentru mine', a explicat Lavinia Petrea.

„Am nevoie de vreo 15-20 de minute'

Lavinia Petrea are un ritual de îngrijire a tenului care nu durează mai mult de 20 de minute. Prezentatoarea își începe fiecare zi la ora 4, având în vedere că apare la pupitrul  Știrilor Pro TV.

„Spre exemplu, seara am nevoie de vreo 15-20 de minute să fac tot ce consider eu că trebuie să fac pentru fața mea. Fac asta în timp ce copiii fac baie. Mă trezesc la 4, înainte mă trezeam și mai devreme. Nu mă mai stresez în privința orei la care mă culc pentru că nu mai trăiesc. Mă gândesc că cel mai important este să mă trezesc a doua zi dimineață apoi văd eu cum recuperez timpul', a adăugat aceasta.

„Merg la sală de cel puțin trei ori pe săptămână'

În afară de o rutină riguroasă de îngrijire, Lavinia Petrea face sport regulat și încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos.

„Marea provocare dimineața este ce să fac cu cearcănele, ce să fac cu ochii umflați. Nimic nu face minuni peste noapte, de aceea cred că cel mai important este să avem o rutină susținută și un mod de viață sănătos.

Merg la sală de cel puțin trei ori pe săptămână cu antrenor. Asta mă și responsabilizează și mă face să mă țin de de program. Simt că am nevoie de cineva lângă mine să mă încurajeze, pentru că altfel, cum dau de greu, aș renunța', a adăugat vedeta Pro TV.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter