Leo de la Strehaia i-a făcut plângere, la Poliție, lui Florin Salam. De ce s-au certat

Publicat pe

Leo de la Strehaia i-a făcut plângere la Poliție lui Florin Salam, după ce și-a amintit că l-a împrumutat cu o sumă mare de bani, iar acesta nu i-a mai returnat. Recent, Florin Salam a intrat în conflict și cu alți maneliști, Tzancă Uraganu sau Dani Mocanu, tot din cauza banilor, dar într-un alt context.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu cinci ani, Leo de la Strehaia spune că l-a împrumutat pe Florin Salam cu 10.000 de euro. Potrivit acestuia, un individ pe nume 'Grasu', șoferul lui Florin Salam, s-ar fi prezentat la Leo cu doleanțele șefului său și ar fi primit în plic suma, cu asigurările de rigoare că banii vor fi achitați la termenul stabilit. Ceea ce nu s-a întâmplat!

Leo de la Strehaia i-a făcut plângere, la Poliție, lui Florin Salam. De ce s-au certatLeo de la Strehaia i-a făcut plângere, la Poliție, lui Florin Salam. De ce s-au certat

Potrivit cancan.ro, Leo spune că Florin Salam nici la telefon nu i-a mai răspuns, în încercările acestuia de a-și recupera banii. Astfel, „Prințul' a apelat la Poliție, unde, de curând, a depus o plângere, sperând să-și recupereze cei 10.000 de euro.

'Da, este adevărat! Am depus plângere la Poliție. Când el a avut nevoie, eu l-am ajutat, iar acum nici nu-mi mai răspunde la telefon, când eu am nevoie de el. Am fost lângă el, dar a uitat de mine. Ăsta e motivul pentru care i-am făcut plângere', a mărturisit Leo de la Strehaia.

De ce s-a certat Florin Salam cu Tzancă Uraganu și Dani Mocanu

Florin Salam avea să facă unele reproșuri pe pagina de socializare, în urmă cu câteva zile. I-ar fi acuzat, fără să le dea numele, pe Tzancă și pe Dani Mocanu, că-și postează banii pe rețelele de socializare.

„Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut… mi-e milă de voi… mă jur cu foc.

Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi', a spus Florin Salam.

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:„A fost o discuție…/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Mizil, primele declarații despre scandalul cu Vanghelie:„M-a apucat de brațul stâng și…

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink: „Într-un cuplu…'/ EXCLUSIV

Cum au reacționat Tzancă Uraganu și Dani Mocanu la criticile lui Salam

Dani Mocanu i-a replicat dur lui Florin Salam, după ce manelistul l-a criticat pe Facebook.

„Un mic anunț din partea mea pentru lăutarii care se referă la mine. Deci nu pentru oamenii din afară, ci pentru lăutarii care se referă la mine. Bă, dacă vă referiți la mine să-mi bag… în c… vostru.

Vă prind la evenimente, indiferent cu cine o să fiți voi și indiferent cu cine mergeți pe drum, și vă dau rușine și înjoseală de față cu toată lumea: cu mireasă, cu nași, cu ginerică, cu cine vreți voi…

Și cu lumea de pe lângă voi care vă protejează, cum ar fi. Băi, hai să vă spun ceva, pe mine nu m-a protejat nimeni niciodată pentru că eu sunt șmecher.

Dacă o căutați cu mine, să moară f… mea, dacă nu vă bat, să-mi bag… Ăștia care vă referiți la mine… Dacă nu vă referiți la mine, să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup', a spus Dani Mocanu.

Iar Tzancă a intervenit și el. „Bravo, Dani Mocanu… ai zis bine… la ăștia care se referă la tine și nu au loc de pătrățica lor. Așa vorbesc și de mine și, una peste alta, e loc pentru toată lumea… Felicitările mele, Dani Mocanu', a fost reacția manelistului.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter