Levent Sali din "Pariu cu viața" a făcut dezvăluiri șocante la Chefi la cuțite: "Am pierdut tot din cauza drogurilor!"

Publicat pe

Levent Sali, pe care vi-l amintiți din din serialul „Pariu cu viața!”, a făcut devăluiri șocante la Chefi la cuțite. Actorul de 27 de ani a mărturisit că drogurile i-au distrus viața, dar părinții care i-au fost mereu alături, l-au ajutat să depășească acea perioadă neagră și acum este cu totul alt om.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Levent Sali a acceptat provocarea „Chefi la cuțite” și i-a impresionat pe jurați cu o ciorbă turcească. „Sunt burlac și îmi place să mai chem fete la mine, să le gătesc. Am venit aici să văd dacă am vreun pic de talent!”, le-a spus Levent juraților.

Însă, și mai șocați au fost cei trei jurați de sinceritatea cu care Levent a povestit despre cea mai neagră perioadă a vieții sale. Actorul care are doar 27 de ani a trecut prin experiențe groaznice din cauza drogurilor și jocurilor de noroc, însă părinții l-au adus pe drumul cel bun.

„Am fost la un casting, am ajuns să joc în filme și seriale. Am cochetat cu muzica. Am avut probleme cu drogurile, toți banii pe care i-am produs timp de doi ani i-am dat pe droguri, jucam la ruletă, am intrat în datorii, mi-am pierdut mașina și tot. Părinții au fost alături de mine și m-au ajutat. Îi iubesc foarte mult și acum sunt alt eu”, a dezvăluit concurentul, în timp ce a pregătit rețeta turcească de ciorbă.

Levent Sali a dezvăluit că a ales această rețetă fiindcă este turc și fiindcă își dorește să vadă dacă se pricepe măcar puțin la gătit. Pentru ciorba sa turcească, concurentul a primit din partea celor trei jurați de la „Chefi la cuțite” două cuțite și șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă a competiției!

Însă, dezvăluirile lui Levent Sali nu se opresc aici. Acesta a povestit și că a fost coleg de filmări cu chef Sorin Bontea, la filmul lui Liviu Vârciu – „Zăpadă, ceai și dragoste!”.

„Băi, o experiență… Mă jur, e cu totul altceva, mă jur! Ce se întâmplă acolo e foarte mișto, ce se întâmplă la filmări. Joc trei secunde, dar nu contează! N-am tras nici o dublă, totul a mers din prima. Dacă spun doar două cuvinte…”, a dezvăluit Sorin Bontea despre experiența trăită.

„Da, cât e în trailer e și în film!”, a glumit Levent.

Levent Sali din "Pariu cu viața" a făcut dezvăluiri șocante la Chefi la cuțite: "Am pierdut tot din cauza drogurilor!"Levent Sali din "Pariu cu viața" a făcut dezvăluiri șocante la Chefi la cuțite: "Am pierdut tot din cauza drogurilor!"

Levent Sali a venit la Chefi la cuțite împreună cu Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu a venit la emisiunea „Chefi la cuțite' ca să-l susțină pe prietenul său, Levent Sali, dar și să demonstreze că este extrem de priceput la gătit.

„Eu cu gătitul sunt undeva în epoca de piatră. De motociclism nu o să mă las niciodată. Sunt fost sportiv, am adunat vreo patru sute de premii naționale și internaționale, am ajuns și la un campionat mondial', a spus Cazacu, în timp ce și-a pregătit rețeta de carne la tavă.

„În cazul în care iau cuțitele mă voi apuca de gătit acasă', a mărturisit Cătălin Cazacu.

Din păcate, Cătălin Cazacu a primit pentru prima oară în istoria emisiunii cuțitul de… lemn. I-a fost oferit de chef Cătălin Scărlătescu, cu rugămintea de a se lăsa definitiv de bucătărie.

Cine este Levent Sali

Levent Sali a împlinit 27 de ani în august și este cunoscut pentru apariţiile din serialul „Pariu cu viaţa (2011) de la Pro TV, din trupa La-La Band, din telenovela „O nouă viaţă (2013), dar şi din comedia „Selfie (2014).

Levent Sali este din Constanța, a terminat Actoria, la Universitatea „Ovidius din Constanţa, iar în noiembrie 2010, a câştigat trofeul la ediţia a 35-a a Festivalului de Muzică Uşoară „Florentin Delmar, de la Focşani. Levent Sali nu este străin nici de sport. Când era mic, a practicat fotbal şi box, iar acum câțiva ani a mai făcut Kempo K-1 cu Samir Regep.

Citește și: Alina Eremia, despre săruturile cu Dorian Popa din serialul „Pariu cu viaţa”: „Eram intimidată…”

Practica în paralel fotbalul şi boxul, ca să-şi consume energia, cum însuşi mărturiseşte. Fotbal făcea la FC Farul, la grupa antrenorului Mihai Turcu, cel care îl folosea în echipă mijlocaş central. La box, puştiul lucra în sala de la Complexul Sportiv „Tomis, cu antrenorul Mihai Constantin, alături de ceilalţi pugilişti de la CS Farul. Sportul de contact i-a rămas aproape de suflet, astfel că, la câţiva ani distanţă după aceea, în 2012, s-a pregătit în Kempo K-1 sub comanda lui sensei Samir Regep, la CS „Bogdan Ciubotariu Constanţa.

Drumul său în viaţă a ocolit însă sportul, îndreptându-se spre activităţile artistice. Până să ajungă însă la muzică şi la film, Levent visa altceva („mă vedeam electrician pe navă), astfel că, până în clasa a zecea, a urmat cursurile Colegiului Tehnic Energetic din Constanţa. Apoi şi-a descoperit talentele muzicale şi s-a mutat la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria Constanţa, făcând şi un curs de actorie cu Daniela Hanţiu. La 17 ani, a plecat la Bucureşti, unde a urmat clasa a XII-a şi a promovat Bacalaureatul, la Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti, secţia Actorie.

Citeste si: Povestea emoţionantă de viaţă a Cristinei Ciobănaşu. A devenit cunoscută la „Dansez pentru tine”

Levent şi-a cucerit popularitatea în rândul tinerilor graţie trupei La-La Band şi a primului serial muzical românesc, „Pariu cu viaţa, difuzat de Pro TV, în care Levent l-a interpretat pe Rafael Cercel. De asemenea, Levi a mai jucat în telenovela „O nouă viaţă şi în comedia „Selfie, în care a avut rolul unui mic infractor, pe nume Mihai. „Am filmat «Selfie» în judeţul Constanţa, la Mamaia, la Vama Veche şi în alte locuri. Filmul s-a bucurat de un mare succes. Vom face şi partea a doua, a spus Levent, potrivit ziuaconstanta.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter