Lidia Buble, impresionată de Elwira Petre la Asia Express: "Este o războinică, peste Mihai"

Publicat pe

Seara de marţi a debutat la Asia Express – Drumul Împăraților cu un joc antrenant de amuletă, disputat între Mihai Petre și Cosmin Natanticu, pe de o parte și Elwira Petre și Lidia Buble, pe de altă parte. Misiunea a testat coordonarea coechipierilor, rapiditatea, dar și forța fizică, iar finalul a fost în favoarea echipei de fete. Proba a făcut-o pe Lidia Buble să afirme că Elwira este foarte puternică, mult peste soțul ei, Mihai Petre.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia și Elwira şi-au adjudecat o amuletă dublă, fiecare câștigând câte 1000 de euro, dar și un avantaj prețios în joc, căci au stabilit în ce ordine pleacă restul echipelor pe traseu. Lidia a spus ulterior că Elwira este piatra de temelie a echipei din top din cadrul show-ului, nu Mihai Petre așa cum crede toată lumea.

Lidia Buble, impresionată de Elwira Petre la Asia Express: "Este o războinică, peste Mihai"Lidia Buble, impresionată de Elwira Petre la Asia Express: "Este o războinică, peste Mihai"

„Elwira e peste Mihai în momentul acesta! Toată lumea spune Mihai Petre, Mihai Petre, vă spun eu, este de fapt Elwira, e foarte războinică! Eu mă bucur că am reușit să câștigăm o amuletă în formula asta', a mărturisit Lidia.

Citește și: Anamaria Prodan și-a pus avocații pe Reghecampf. Ce le-a zis să afle:'Se știe cum sfârșesc trădătorii'

Citește și: Julia Chelaru, replici tăioase la adresa Andreei Bănică, fosta ei colegă de trupă:„Puțin sarcasm, puțin venin’

Citește și: De ce nu mai dorm împreună Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu:„Să știți ce vă așteaptă’

Lidia Buble, impresionată de Elwira Petre la Asia Express

Diseară, de la 20:30 pe Antena 1, ultima luptă din Georgia va pune pe traseu trei echipe care se vor duela pentru a rămâne în competiție. Cursa pentru ultima șansă e testul ultimatum al celor ce vor să îşi adjudece biletele spre Iordania, următoarea țară de pe Drumul Împăraților. 

Deocamdată, doar Emi și Cuza sunt în siguranță, căci cei doi şi-au adjudecat imunitatea mare a etapei și nu vor putea fi votați în seara aceasta. Pentru restul, însă, urmează un început de zi extrem de incert, căci concurenții nu știu dacă vor participa în cursă în formula inițială a echipelor sau cea actuală:

'Aici a fost toată lumea în ceață. Mi-am făcut un plan cu Eliza și am spus că dacă ajungem la ultima șansă împreună vom trage amândouă ca pentru echipele noastre', va mărturisi Estera Buble.

Diseară, clasamentul va fi stabilit într-o nouă manieră: 'Toată noaptea m-am gândit la ce o să se întâmple. Nu știam cum o să fie, cum se va calcula. Ne-am gândit că poate intră două perechi la imunitate. Nu îmi mai simțeam brațele, abia așteptam să ne spună Irina verdicul', va spune Elwira Petre. 

Diseară, două cupluri vor intra automat în cursa pentru ultima șansă, iar o a treia se va alătura în urma voturilor, după o sesiune de votare ce va isca, din nou, mici tensiuni.

Cursa pentru ultima șansă se va disputa în Tibilisi, capitala Georgiei, iar echipele vor avea de îndeplinit un șir lung de misiuni ce țin de specificul acestei țări: 'Simțeam căldura cum creștea. Străzile erau înguste și era mult trafic. Am simțit că nu mai am putere'.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă