Logodnicul Elenei Marin intervine în scandalul dintre Zanni și iubita sa: „Este rea intenție”

Publicat pe

Elena Marin a avut parte de o „surpriză' neplăcută la Survivor, unde s-a confruntat cu o sângerare nazală care i-a dat mari bătăi de cap. Zanni a acuzat-o, din nou, de falsitate, iar logodnicul Elenei Marin nu s-a mai putut abține și a comentat acuzațiile Faimosului, despre care spune că sunt menite să-l plaseze în centrul atenției.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Marin a avut parte de o experiență neplăcută la Survivor. În timpul consiliului de weekend-ul trecut, tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza unor sângerări nazale abundente. Ei bine, dacă vă era dor de conflictul dintre Zanni și Elena Marin, iată că acesta a fost reaprins de situația medicală a Faimoasei.

Citește și: Clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor. Zanni, depășit de Elena Marin

Citește și: Apropieri suspecte între Elena Marin și Ștefan Ciuculescu, la Survivor. Cum au fost surprinși

Citește și: Zanni se declară terorizat de Elena Marin, la Survivor: „M-a făcut psihic”

Citește și: Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce probleme de sănătate are Elena Marin, la Survivor. „Mă trezeam lângă ea și avea față umflată'

Astfel, Zanni a acuzat-o pe Elena că este falsă, lucru care este la ordinea zilei între cei doi concurenți, menționând că este de părere că și-ar fi provocat singură sângerarea, pentru atenție. În acest sens, logodnicul Elenei Marin a realizat o serie de declarații și a precizat că, de fapt, Zanni este cel care își dorește atenția, nicidecum Elena.

Logodnicul Elenei Marin intervine în scandalul dintre Zanni și partenera sa

Logodnicul Elenei Marin intervine în scandalul dintre Zanni și iubita sa: „Este rea intenție'Logodnicul Elenei Marin intervine în scandalul dintre Zanni și iubita sa: „Este rea intenție'

Înainte ca Elenei să îi înceapă hemoragia nazală, tânăra a izbucnit în plâns din cauza acuzațiilor pe care Zanni i le-a adus. Cei doi au o relație… complicată, încă de la începutul Survivor și nici de această dată Zannidache nu s-a abținut și a caracterizat-o pe dansatoare ca fiind egoistă și individualistă. Ulterior, Elenei a început să îi curgă sânge din nas, iar medicii au asistat-o. În tot acest timp, relaxarea se citea pe chipul lui Zanni, care a declarat: Avea sânge pe deget că s-a zgârmănit.'

După ce Zanni a acuzat-o pe faimoasă că și-ar fi provocat sângerarea, logodnicul Elenei Marin a clarificat situația și a explicat că tânăra se confruntă des cu această problemă, hemoragia de la Survivor nefiind un caz singular.

Din păcate, sângerarea nazală nu este un caz singular, ea se mai confrunta cu aceasta afecțiune și acasă, din cauza unor mici probleme medicale. Sunt convins ca nu a fost nimic grav si Elena este bine acum. Totuși, reacția colegilor ei este extrem de deplasată, este evident că unii ar face orice pentru a o pune într-o lumină proastă.', a declarat Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Andrei: „Mi-e și jenă să comentez…'

Mai mult decât atât, tânărul a explicat că Elena Marin are foarte mult bun simț și că nu ar face un astfel de gest niciodată. Andrei, logodnicul Elenei Marin este de părere că Zanni are intenții rele, mai ales că medicul i-a interzis Elenei Marin să revină în consiliu, semn că problema era una cât se poate de serioasă.

Mi-e și jenă să comentez despre acuzațiile unor colegi, cum că și-a băgat intenționat degetul în nas, ca să își provoace sângerarea. Reamintesc că foarte mulți concurenți au afirmat ca Elena are un bun simț ieșit din comun, deci nu ar face niciodată astfel de gesturi.

Mai popular vorbind, Elena nu face astfel de gesturi nici cu mine în casă. Cum să facă așa ceva la TV, să fim serioși! În momentul în care medicul, domnul Teo, spune clar încă ai sângerare.', iar un alt concurent spune că nu e adevărat, dați-mi voie să cred că este rea intenție.', a mai adăugat Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Sursa FOTO:

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter