Mama Alexandrei Stan, despre evoluția Faimoasei la Survivor: "Simt că-mi iese inima din piept, stau numai cu pastile!"

Publicat pe

Mama Alexandrei Stan trăiește intens fiecare ediție a competiției Survivor și se roagă neîncetat ca fiica ei să nu pățească ceva rău. Daniela Stan spune că emoțiile sunt atât de puternice, încât simte că îi iese inima din piept de fiecare dată când cântăreața participă la probele din concurs.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mama Alexandrei Stan a povestit ce sfaturi i-a dat fiicei sale, înainte de a se aventura în competiția care îi testează la maximum limitele fizice și psihice. Daniela Stan spune că Alexandra are un mod aparte de a-și exterioriza trăirile, condițiile dificile în care trăiește la Suvivor sau dorul de casă.

Mama Alexandrei Stan, despre evoluția Faimoasei la Survivor: "Simt că-mi iese inima din piept, stau numai cu pastile!"Mama Alexandrei Stan, despre evoluția Faimoasei la Survivor: "Simt că-mi iese inima din piept, stau numai cu pastile!"

Cred că îi este greu, dar cred că se va descurca. Ea își exteriorizează foarte mult emoțiile, ca să se elibereze. Am sfătuit-o, am vorbit mult înainte să plece, să nu țină în ea. Este un mod de vindecare. Începe să își spună cuvântul lipsa hranei, deși ea este învățată să mănânce puțin, e vegetariană. Condițiile și depărtarea, fără comunicarea cu noi, își spun cuvântul.

Eu stau numai cu pastile. Nu am probleme cu inima, dar am emoții foarte mari, simt că-mi iese inima din piept. Soțul meu se uită și este foarte încordat, o încurajează , . De multe ori îl temperez, îi spun că o să fie bine. Totul este să nu se accidenteze, eu mă rog la Dumnezeu să nu pățească ceva rău, este cea mai mare grijă a mea', a spus mama Alexandrei Stan la Kanal D

Citește și:

Costi Ioniță de la Survivor, atingeri interzise cu o mulatră. Imagini incredibile din Republica Dominicană

Câți bani încasează concurenții de la Survivor. Mama lui Culiță Sterp a spus cine n-a fost plătit deloc

Scene de groază la Survivor. Georgiana, la un pas să se înece, după ce a jignit-o Jador

Ce spune mama Alexandrei Stan despre frica de înălțime a Faimoasei

Mama Alexandrei Stan a confirmat teama de înălțime pe care o are fiica sa, mărturisind că are încredere în ea că și-o va depăși. 

„Teamă de apă nu avea. De mică a crescut pe malul marii. Pleca cu prosopul de gât, cu copiii, veneau la prânz, mâncau și plecau iar până seara la șapte. Nu doreau să mănânce decât salată de roșii și cartofi prăjiți.

De înălțime are într-adevăr frică și mă moștenește pe mine, eu am frica asta de înălțime. Ea în subconștientul ei știa că vor fi probe din acestea, cu înălțime, dar a dorit să își depășească fricile. De aceeea se exteriorizează așa, țipă', povestește mama Faimoasei. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter