Margareta Pâslaru, elegantă şi rafinată la 78 de ani, la un eveniment. Ce trucuri de frumusețe are

Publicat pe

Zilele trecute, Margareta Pâslaru a fost premiată pentru întreaga sa carieră la Gala UCIN. Elegantă și rafinată, artista în vârstă de 78 de ani a fost o prezență impecabilă și a atras toate privirile cu atitudinea sa maiestuoasă. Unul dintre secretele tonusului său de invidiat este și sportul pe care îl practică zilnic!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pentru Margareta Pâslaru, vârsta este, în mod evident, doar un număr! Artista pare că a descoperit elixirul tinereții pentru că anii care au trecut nu și-au pus mai deloc amprenta asupra chipului său. Este superbă, la fel de frumoasă ca în urmă cu 50 de ani, fiind în continuare în topul celor mai fermecătoare femei din România.

Margareta Pâslaru, elegantă şi rafinată la 78 de ani, la un eveniment. Ce trucuri de frumusețe areMargareta Pâslaru, elegantă şi rafinată la 78 de ani, la un eveniment. Ce trucuri de frumusețe are

Elegantă și în pas cu vremurile, Margareta Pâslaru a apărut la Gala UCIN, unde a și fost premiată pentru întreaga carieră, îmbrăcată în negru, cu mănuși de dantelă și o eșarfă brodată. Margareta Pâslaru a ales să poarte pantaloni negri ușor evazați, o bluză neagră simplă și un pardesiu negru, lung.

Atentă la detalii, doamna cu părul grizonat și impecabil coafat, a purtat o mască împodobită cu inițiala „M” și o margaretă, simbolurile prenumelui ei.

Margareta Pâslaru face sport zilnic

Margareta Pâslaru are o piele perfectă, potrivită pentru reclame pentru că, la 78 de ani, abia dacă i se poate zări un singur rid pe chip. Zâmbetul îi este accesoriul perfect, ca dintotdeauna, iar unul dintre secretele siluetei sale și tonusului de invidiat este faptul că face sport zilnic.

„În fiecare zi, între 06:30 și 07:30, ea se plimbă prin parc, într-un mers alert. Alege această oră pentru a se putea plimba în voie, fară să fie recunoscută.

De asemenea, Margareta Pâslaru a recurs și la câteva intervenții estetice cu ajutorul cărora are fața perfect întinsă, fără ridurile specifice vârstei. Artista merge săptămânal la împachetări cu nămol, dar unul pe bază de smântână, care îi hidratează pielea. Ea are mare grijă de felul în care arată și nici măcar în casă nu stă nearanjată', a declarat o sursă apropiată Margaretei Pâslaru, pentru cancan.ro.

Citește și: Vlad Crețu și iubita lui, Cristina, s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc?Ce mesaj a transmis concurenta Bravo, ai stil!

La 4 ani, Margareta Pâslaru a jucat în Madame Butterfly de Puccini

Cu peste 60 ani de activititate artistică în spate, Margareta Pâslaru a făcut istorie cu melodiile'Diamant fermecat', „Glasul roțiilor de tren',  şi „Lasă-mi toamnă, pomii verzi', dar și cu rolurile de excepție în filme precum 'Fumatul strict oprit' (1961), 'Omul din umbră la soare' (1964), 'Mens sana in corpore sano' (1965), 'Împușcături pe portativ' (1967), 'BD la munte și la mare', interpretă vocală „La Marea Neagră' (1971), 'Veronica' (1972), 'Veronica se întoarce' (1973), 'Expresul de Buftea' (1979) sau 'Moartea domnului Lăzărescu' (2005).

Margareta Pâslaru a debutat în muzica ușoară la Casa de Cultură Grivița Roșie în 1958, acompaniată de Paul Ghentzer. Prima apariție în public, la vârsta de 4 ani și jumătate, a avut loc pe scena Operei în rolul copilului din Madame Butterfly de Puccini.

În 1983, Margareta Pâslaru a ales să plece în Statele Unite ale Americii alături de soțul ei, Gheorghe Sencovici și de fiica lor, Ana Maria. Margareta Paslaru și soțul ei au revenit în țară în 1990, dar fiica lor a rămas în SUA, acolo unde s-a și căsătorit și își crește cei doi copii.

A studiat pian, balet, pictură, cursul de perfecționare de pe lângă Comitetul de Stat pentru Cultură și Artă (Ministerul Culturii), clasa Camelia Dăscălescu.

Margareta Pâslaru este cunoscută, așadar, pentru şlagăre precum „Diamant fermecat” și „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi”, iar unul dintre memorabilele ei pelicule în care a apărut a fost filmul „Veronica”, vizionat de generații întregi de copii și încă actual și gustat de cei mici, dar și de cei mari.

foto: Facebook Margareta Păslaru

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter