Maria Dragomiroiu, devastată de moartea lui Nelu Ploieşteanu: "Rămâi vagabondul vieții mele"

Publicat pe

Maria Dragomiroiu a primit cu mare regret vestea morții lui Nelu Ploieșteanu. Cântăreața de muzică populară i-a purtat un respect enorm marelui artist al muzicii lăutărești și spune că, dincolo de faptul că era un muzician minunat, Nelu Ploieșteanu a fost și un om de-o bunătate extraordinară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Maria Dragomiroiu are numai cuvinte frumoase de spus la adresa regretatului Nelu Ploieșteanu, care s-a stins astăzi, la doar o săptămână după Cornelia Catanga, o altă stea a muzicii lăutărești, care strălucește acum pe cer.

Maria Dragomiroiu, devastată de moartea lui Nelu Ploieşteanu: "Rămâi vagabondul vieții mele"Maria Dragomiroiu, devastată de moartea lui Nelu Ploieşteanu: "Rămâi vagabondul vieții mele"

„Este o durere foarte mare pentru noi toţi. Ne-a copleșit! Suntem foarte trişti că Nea Nelu al nostru a plecat dintre noi. A plecat un mare artist, un om excepţional. Îl puneai pe rană, era un om la locul lui (…) Am avut această mare bucurie, să fiu pe aceeași scenă cu el.

Am învăţat lucruri excepţionale. Este extraordinar! Numai veşti proaste, la câteva zile se mai duce câte un artist şi ne umple inima de tristeţe (…) L-am iubit de prima oară, pentru că era bunătatea întruchipată”, a spus Maria Dragomiroiu, la Antena 3.

Vestea că Nelu Ploieşteanu a murit vine la doar o săptămână de la decesul Corneliei Catanga, o altă voce marcantă din muzica lăutărească.

„Muzica lăutărească a pierdut o mare valoare. Cornelia Catanga a plecat acum o săptămână. Nu îmi vine să cred că a plecat şi Nea Nelu dintre noi. Acest virus există şi trebuie să îl luăm în seamă, este o nenorocire”, a mai adăugat artista.

Întrebată ce melodie i-ar dedica regretatului cântăreţ, Maria Dragomiroiu a răspuns emoționată:

„Omule eu nu îţi port pică dacă strângi ca o furnică”, este valabilă pentru toată lumea. Dumnezeu să-l odihnească între cei mai mari artişti. Totuşi, el rămâne „vagabondul vieții mele” (…) şi-a trăit viaţa frumos, prin cântec şi ne-a lăsat aceste cântece minunate să ne bucurăm de ele.

Nelu Ploieşteanu va rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna. Sunt foarte multe lucruri, numai frumoase. Nelu Ploieşteanu reprezintă o pagină de aur în cartea muzicii româneşti”, a mai adăugat Maria Dragomiroiu.

Citește și: Nelu Ploieșteanu, în stare critică, la ATI! Ce regret și-a exprimat înainte de a fi intubat

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel'

Citește și: Fiul Corneliei Catanga, șocat de moartea mamei sale: „Cine se aștepta la așa ceva? Tata o strigă prin casă!'

Și Saveta Bogdan plânge moartea lui Nelu Ploieşteanu

La rândul său, artista Saveta Bogdan a vorbit şi ea despre vestea tristă care a venit în acestă dimineața.

„Pleacă dintre oamenii care au slujit publicul. Nelu Ploieşteanu era un rege al muzicii lăutărești. Eu l-am întâlnit la foarte multe spectacole (…) Îmi pare rău că s-a dus dintre noi şi nu a putut să-l salveze şi pe el cineva. Îmi pare foarte rău că s-a dus un om atât de bun.

A avut atâtea necazuri şi s-a dus şi el. Mă duc la biserică să îi aprind şi lui o lumânare (…) Enorm de rău îmi pare, a povestit Saveta Bogdan, la Antena 3.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter