Matilda Pascal Cojocărița, reproșuri dure din partea fiului ei, Alin: "Mi-a spus că nu am avut grijă de el!"

Publicat pe

Meseria a obligat-o pe Matilda Pascal Cojocărița să fie mereu plecată de acasă, iar acest lucru s-a răsfrânt în mod direct asupra familiei. Fiul ei, Alin, a fost crescut mai mult de bunici, iar tânărul nu a ezitat să-i reproșeze mamei că nu a fost lângă el în copilărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Matilda Pascal Cojocărița are o relație excelentă cu fiul ei, Alin, însă tânărul nu poate uita faptul că mama lui a lipsit mare parte din copilăria lui. Bunicii au fost cei care l-au crescut pentru că Matilda era mereu plecată în turnee și la concerte, iar Alin a resimțit din plin absența mamei.

Matilda Pascal Cojocărița, reproșuri dure din partea fiului ei, Alin: "Mi-a spus că nu am avut grijă de el!"Matilda Pascal Cojocărița, reproșuri dure din partea fiului ei, Alin: "Mi-a spus că nu am avut grijă de el!"

Prin prisma meseriei ei, erau mai tot timpul plecaţi în turnee, iar eu am crescut la bunica. Eram mic… Veneau destul de rar la mine, dar când veneau, veneau cu portbagajul plin. Ziceam că a venit doamna cu dulciurile. După aia am aflat că era mama mea, după ceva vreme. Eu credeam că bunica şi bunicul sunt părinţii mei”, a declarat fiul Matildei Pascal Cojocărița la Antena Stars.

Matilda Pascal Cojocărița crede că fiul ei ar fi fost influențat să gândească așa. Din fericire, însă, cei doi și-au rezolvat problemele și au reuși să aibă mereu o relație cât mai frumoasă și mai strânsă.

”În 31 de ani nu mi-a reproșat niciodată nimic. Dar am avut o perioadă când, după ce s-a căsătorit, a început cu ‘știi că eu sunt un frustrat, că nu am trăit lângă mama, că nu ai avut grijă de mine’.

M-au pus pe gânduri foarte tare cuvintele astea. În primul rând, copilul meu nu poate să gândească așa. Cred că a fost o influență și nu pot să-l condamn. Și-a asumat influența apoi”, a spus artista.

Citește și:

O mai ții minte pe Gianina Corondan?Cum arată și cu ce se ocupă la 50 de ani

Alessia susține că au fost emise două ordine de protecție împotriva fostului soț:„Fac terapie la psiholog’

Doru Todoruț, adevărul despre fosta soție, după ce l-a dat în judecată.Cum se înțeleg acum

Matilda Pascal Cojocărița are grave probleme financiare

O viață întreagă petrecută pe scenă nu a ajutat-o pe Matilda Pascal Cojocărița să aibă o viață lipsită de griji. Pandemia de coronavirus i-a afectat și afacerile cântăreței de 62 de ani și a povestit ce face în această perioadă și ce bani câștigă.

„Ni s-a spus să ne recalificăm. La vârsta asta este greu. Noroc că am mai avut și alte rezerve. Trăim cu 75% din salariu (șomaj tehnic) și pensie. Am firmă de evenimente. Angajatul meu primește șomaj tehnic, dar eu cu ce mă întrețin? Care-i salariul meu?

Nu am un venit pe firma respectivă și am făcut înscrieri pentru a primi ajutor, dar nu a venit. Probabil se dau tacit. Nici de la Credidam nu primim cine știe ce, deși noi am avut și pe pandemie filmări, dar și radiourile au mers și ne-au difuzat. Luăm câte 20 lei, 50 lei, 200 lei de la Credidam. Înainte primeam în jur de 35- 40 de milioane de lei vechi la fiecare jumătate de an sau la an, dar acum dacă primim în jur de 1.000 lei pe an!’, a spus Matilda pentru Impact.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter