Accident vestimentar – Meghan Markle a apărut cu eticheta rochiei atârnând!

Publicat pe de Oana Pantazi

Chiar dacă este un trendsetter și un style icon, nici Ducesa de Sussex nu este scutită de accidente vestimentare. Mai mult, deși are o armată de stiliști, tot a dat greș… Meghan Markle a apărut cu eticheta rochiei atârnând la un eveniment oficial!

Prince Harry;i Meghan Markle, la sosirea în Tonga

Aflați într-un turneu de 16 zile în Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă, Ducii de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry au fost întâmpinați cu mult entuziasm de fanii familiei regale britanice, cu atât mai mult cu cât vestea că cei doi vor deveni părinți a făcut ocolul planetei. Relaxați și extrem debine dispuși, cei doi au părut permanent a fi în vacanță, și nu în misiune oficială, iar asta s-a reflectat din plin și în vestimentația lor. Din păcate însă, tocmai într-un moment important, s-a petrecut dezastrul stilistic' – Meghan Markle a apărut cu eticheta rochiei atârnând!

Unul dintre cele mai plăcute momente din cadrul turneului a fost întâlnirea pe care Meghan și Harry au avut-o la Bondy Beach cu o comunitate de surferi, alături de care au sărbătorit Fluro Friday. Ducii de Sussex au stat pe nisip, cu picioarele goale și cu ghirlande de orhidee la gât, alături ceilalți de participanți și s-au distrat de minune. În a șaptea zi a vizitei lor, cei doi soți au mers în Insula Fraser, iar Meghan s-a îmbrăcat din nou într-o ținută lejeră, potrivită pentru plajă, atât ea, cât și Harry părând mai degrabă doi turiști aflați în vacanță. Iată însă că Ducii de sussex au avut parte și de întâlniri oficiale, unde dress code-ul a fost unul diferit. Și tocmai aici, din păcate, Meghan, care este considerată una dintre cele mai elegante femei, a zbârcit-o…

Rochia – superbă, eticheta – imensă!

Chiar în a 16-a zi a turului oficial, la sosirea în Tonga, de îndată ce au coborât din avion, toate privirile s-au îndreptat spre Meghan, care strălucea într-o superbă rochie roșie. La o privire mai atentă, toată lumea a observat că Ducesei de Sussex îi atârna de rochie, în toată splendoarea, eticheta. Deși, cu siguranță, are o armată de stiliști, nimeni nu a observat jenantul detaliu, care, evident, s-a viralizat imediat. Dat fiind însă că Meghan este o persoană extrem de relaxată și nonconformistă, cu siguranță s-a distrat… Până la urmă, să ridice mâna cine n-a plecat niciodată cu eticheta la vedere sau măcar cu o haină pe dos!

Foto: Northfoto, Instagram

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter