Mellina și Musty, dați de gol de Mihaela, la Survivor. Ce nu s-a văzut la TV: "Ei dorm împreună"

Publicat pe

Chiar dacă nu a fost o prezență prea vocală în jungla din Republica Dominicană, Mihaela Berteanu aruncă bomba după ce s-a întors în țară. Fosta Războinică o atacă dur pe Mellina și lansează o serie de acuzații grave la adresa ei, după plecarea ce la Survivor. Ce a dezvăluit despre fosta colegă de echipă și despre Musty?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Atunci când a fost eliminată din concurs, Mihaela a avut doar cuvinte frumoase de spus la adresa colegilor din echipa Războinicilor. Însă, după ce a ajuns înapoi în România, lucrurile s-au schimbat radical. Se pare că nu doar condițiile vitrege din concurs i-au cauzat probleme tinerei din Brașov.

Ea nu a reușit să se adapteze nici în cadrul echipei, dar nu din cauza grupului pus mereu la zid în consiliu, cel format din Alin, Albert și Marilena, ci din cauza Mellinei, a lui Sorin și a lui Musty. Mihaela Berteanu o acuză pe Mellina că este o fire rea și egoistă, care face orice își dorește știind că are parte oricând de sprijinul lui Musty.

Mellina și Musty, dați de gol de Mihaela, la Survivor. Ce nu s-a văzut la TV: "Ei dorm împreună"Mellina și Musty, dați de gol de Mihaela, la Survivor. Ce nu s-a văzut la TV: "Ei dorm împreună"

Mellina și Musty, dați de gol de Mihaela de la Survivor

Mihaela din echipa Războinicilor se declară extrem de dezamăgită de Mellina. Ea ar fi format o alianță cu Sorin și Musty, folosind această putere pentru a le face rău colegilor.

„M-a dezamăgit foarte mult Mellina. Este cea mai rea dintre fete, de fapt. Probabil din cauza foamei e cea mai egoistă. Strânge foarte mult cocos pentru ea. Este cea mai rea dintre fete și m-a dezamăgit complet, nu e ceea ce pare deloc. Este foarte apropiată de Musty, cred că a simțit că are spate și a fost foarte răutăcioasă. Mellina știe că îl are în spate pe Musty.

Și Sorin se înțelege foarte bine cu Musty. Ei dorm și împreună. Ei trei sunt cei mai strânși, așa… Sincer, ei se înțeleg cel mai bine. Sorin și Musty dorm împreună, iar Mellina este și ea în grupul ăsta și știe că are spate, nu doar de la Musty, ci și de la Sorin. Probabil asta îi dădea puterea asta de răutate, să aibă conflicte cu oricine', a dezvăluit Mihaela, în emisiunea online Ștafeta Mixtă.

Citește și: Cine este Mihaela Berteanu de la Survivor. Părinții au lăsat-o în grija bunicii

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă cu fiica lor, Isa

Citește și: Cum arată Mellina de la Survivor, când nu apare la TV. E sexy și provocatoare

Ce a declarat Mihaela de la Războinici, după eliminare

Cu toate că acum a făcut o serie de declarații în care o atacă pe Mellina, atunci când Mihaela a aflat că se întoarce în România a avut o altă atitudine. I-a recunoscut atunci lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, că se aștepta să fie eliminată din competiție.

„Am fost cea mai puțin acomodată aici, colegii sunt foarte buni, își merită șansa cu desăvârșire. Este un show foarte greu, le mulțumesc colegilor pentru ajutor și pentru susținere, atâta cât a fost. Sper să câștige un Războinic de la noi. Cum am zis și serile trecute, sunt cea mai puțin acomodată aici, față de colegii mei. Ei sunt mult mai puternici și mă așteptam , a spus Mihaela, înainte să-și ia rămas bun de la colegi.

Ce a spus Kamara despre legătura dintre Mellina și Musty

Fratele Războinicului urmărește cu sufletul la gură fiecare ediție Survivor. Recent, și Kamara a ieșit public cu niște declarații în care a fost menționat numele Mellinei.

‘Musty și Mellina se cunosc de doar câteva luni, de la studio. Nu, nu poate fi vorba de vreo relație între ei, sunt doar amici, se înțeleg bine prin prisma faptului că se știu de mai multă vreme între ei decât pe restul din echipa Războinicilor. Mellina este o veche cunoștință de-ale mele, ne știm de vreo 17 ani, pe Musty îl știu de 35, îi cunosc bine pe amândoi, mi-aș fi dat seama dacă era ceva între ei’, a declarat Kamara.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter