Procesul dintre Mihai Călin și Ion Caramitru continuă și după moartea marelui actor: „Demersurile...”

Publicat pe

Mihai Călin, actorul din serialul ‘Adela’, nu are liniște nici după moartea lui Ion Caramitru. Cei doi actori se aflau în scandal și aveau un proces pe rol, care continuă și acum după decesul lui Ion Caramitru. În urmă cu ceva timp, Mihai Călin îl acuza pe fostul director al TNB că profită financiar de funcția sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Recent, a avut loc o nouă înfățișare în procesul dintre Mihai Călin, unul dintre actorii actorii Teatrului Naţional din Bucureşti și Ion Caramitru. Conform Wowbiz, judecătorii de la Tribunalul București au aflat oficial că Ion Caramitru nu mai este în viață.

Procesul dintre Mihai Călin și Ion Caramitru continuă și după moartea marelui actor: „Demersurile...'Procesul dintre Mihai Călin și Ion Caramitru continuă și după moartea marelui actor: „Demersurile...'

Cu toate acestea, magistrații nu au dispus suspendarea sau respingerea cererii. Familia lui Ion Caramitru ar putea continua să se lupte în tribunale cu Mihai Călin. Înainte de a muri, Ion Caramitru i-a cerut despăgubiri de 20.000 de euro actorului, pentru că l-ar fi jignit public, lucru care i-ar fi afectat imaginea.

Mihai Călin are probleme după moartea lui Ion Caramitru!

În fața magistraților, Ion Caramitru prezentase o înregistrare din emisiunea de la DIGI24 în care Mihai Călin l-a acuzat că angajează pe 'pile și relații' la Teatrul Național București. Toate declarațiile lui Mihai Călin au fost făcute în 2019.

„Dl Caramitru, pe fiecare spectacol regizat sau în care joacă ia 10% din încasări. Iar în 2018, din 120 de spectacole jucate la Sala Mare, 66 sunt regizate sau/și jucate de dl Ion Caramitru, în condițiile în care regizează foarte mult, el fiind- a și spus- în materie de regie mai puțin performant', spunea Mihai Călin la Digi24.

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul dintre Mihai Călin și Ion Caramitru: „Legea prevede că…”

Citește și: Ion Caramitru a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor. Peste 100 de persoane l-au aplaudat pe ultimul drum

Citește și: Câți bani a câștigat Liviu Vârciu la botezul fiului său. A strâns o sumă frumușică!

Citește și: Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

De asemenea, actorul din ‘Adela’ a mai mărturisit că Ion Caramitru avea ceva personal cu el, criticându-l de mai multe ori.

Ce se întâmplă cu procesul dintre cei doi actori

'Prin urmare, acest proces este doar o vendetă personală a managerului TNB, exclusiv împotriva unui membru de sindicat (deși în ședința din data de 24.09.2019 a precizat că va da în judecată pe toți liderii de sindicat), care a făcut demersuri legale prin intermediul Sindicatului Actorilor, nu în nume personal, pentru a scoate la lumină niște chestiuni care sunt în principal imorale, autoritățile având puterea să stabilească dacă sunt și ilegale', a mai spus Mihai Călin.

Inițial, instanța a decis că tot ce a afirmat Mihai Călin nu se înscrie în sfera ilicitului civil. Ion Caramitru nu s-a lăsat și a făcut apel, chiar înainte de a muri.

Ce spunea Ion Caramitru despre scandalul cu Mihai Călin

Fostul directorul al Teatrului Naţional Bucureşti, Ion Caramitru a răspuns, la vremea aceea, într-un interviu pentru „Adevărul acuzaţiilor dure făcute de actorul Mihai Călin.

„Spectacolele făcute de mine au adus Teatrului Naţional, începând cu anul 2008, 18 milioane şi jumătate de lei, cam 4 milioane de euro. Cinci spectacole regizate de mine se joacă în repertoriu şi au succes şi nu unul mic. „Angajare de Clown a fost realizat în 2017, are 36 de reprezentaţii. „Două pe faţă, două pe dos, făcut în 2018, are 24 de reprezentaţii. Iar „Anonimul veneţian, făcut în 2014, are 118 reprezentaţii şi o jumătate de milion încasări în sala cea mai mică a teatrului, cu 160 de locuri.

În piesa „Dineu cu proşti, realizată în 2010, eu nu am jucat iniţial, am pus-o în scenă. Cuplul de bază era asigurat de Horaţiu Mălăele, ca şi acum, şi de Şerban Ionescu. Şerban Ionescu s-a îmbolnăvit grav la un moment dat şi mai erau câteva spectacole vândute deja care ar fi trebuit suspendate, dar fiindcă eu eram regizorul piesei şi fiind şi actor am putut intra în două-trei zile în mod eroic să-l înlocuiesc temporar, declara Ion Caramitru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter