Mirabela Dauer împlinește azi 74 de ani. Care este cel mai mare regret al ei: „E dureros”

Publicat pe

Mirabela Dauer împlinește pe 9 iulie frumoasa vârstă de 74 de ani. Totuși, artista a dezvăluit că ziua de 9 iulie este o zi ca oricare alta pentru ea. Mirabela Dauer a vorbit și despre fiul ei, Nanu, pe care nu l-a mai văzut de 20 de ani și de care îi este foarte dor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mirabela Dauer este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Aceasta împlinește frumoasa vârstă de 74 de ani pe data de 9 iulie. Totuși, Mirabela Dauer a spus că nu se va sărbători în niciun fel de ziua ei. Pentru ea, data de 9 iulie este o zi ca oricare alta.

În niciun fel! Cu nimic, fiindcă nu va fi nimic special. Data de 9 iulie va fi pentru mine, cel puţin, o zi ca oricare alta! Poate va fi o cină alături de vechiul companion, Lucky, căţeluşul meu. S-a bucurat cel mai mult de ultimele 18 luni, în care aproape că nu m-am mişcat din casă, de lângă el', a declarat Mirabela Dauer pentru impact.ro, după ce a fost întrebată cum se va sărbători vineri.

Mirabela Dauer împlinește azi 74 de ani. Care este cel mai mare regret al ei: „E dureros'Mirabela Dauer împlinește azi 74 de ani. Care este cel mai mare regret al ei: „E dureros'

Mirabela Dauer împlinește 74 de ani

În ceea ce privește cadourile pe care le primea în copilărie, Mirabela Dauer spune că nu era nimic spectaculos pentru că, la vremea aceea, familia artistei era foarte săracă. După ce anii au trecut, Mirabela a povestit că a ales să își sărbătorească ziua de naștere nu alături de familie, ci prin turnee.

Normale, nu era nimic spectaculos. Asta şi fiindcă am fost o familie săracă şi multă vreme nu mi-am permis destule lucruri. Nu exista posibilitate! Când am crescut, am ales să-mi petrec zilele de naştere prin turnee. Căutam să nu fiu acasă, ci prin diverse locuri, în turneu. Mărturisesc că nu am o relaţie specială cu ziua mea de naştere, aşa cum au poate mulţi oameni!', a mai declarat Mirabela Dauer pentru sursa citată anterior.

Citește și: Ce pensie are Mirabela Dauer. Artista primește o pensie de la stat și una specială:”Așa am putut să-mi plătesc spitalizarea”

Citește și: Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie:„Am spus DA imediat'/ EXCLUSIV

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă:„Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor'

Citește și: O mai ții minte pe Violeta Ivu, fata cu pelerină de la Big Brother?Cum arată și cu ce se ocupă la 42 de ani

Mirabela Dauer, despre fiul ei

Totuși, Mirabela Dauer are o zi preferată din an. Este vorba despre ziua în care pleacă la mare. Aceasta a mărturisit că anul trecut a trebuit să amâne plecarea la mare, însă speră ca anul acesta să nu se repete istoria. În ceea ce-l privește pe fiul ei, Dan Alexandru, Mirabela Dauer nu a vrut să intre în prea mult în detalii.

Întrebată dacă așteaptă de ziua ei un telefon de la Nanu, artista a răspuns: „Acesta a rămas un subiect special pentru mine. Permiteţi-mi să nu vorbesc despre el şi vă rog să înţelegeţi şi motivele mele. E dureros! Aștept telefoane de la cei dragi. În adâncul sufletului, mă aştept să fiu sunată, să am partea de surprize. Însă nu-mi place să-mi fac vise deşarte…'

Mirabela Dauer colecționează pantofi

Mirabela Dauer nu obișnuiește să își facă singură cadouri, însă este foarte posibil să își cumpere o nouă pereche de pantofi, mai ales că este o colecționară. „Totuşi, cred că îmi voi cumpăra o nouă pereche de pantofi. Toată lumea ştie că sunt colecţionară, poveste care a plecat de la faptul că am avut şi am anumite probleme cu picioarele. Şi atunci am fost mereu atentă la pantofii cumpăraţi. La mine nu există o anume culoare preferată. Dacă e vorba despre haine, atunci negrul e cel ce se impune aproape de fiecare dată. Dar altfel, orice culoare-mi place. Vara, spre exemplu, prefer hainele viu colorate…', a mai povestit Mirabela Dauer.

De ziua ei nu va avea un tort pentru că oricum nu mănâncă dulciuri de ani de zile, însă are de gând să se răsfețe cu o înghețată.

Nu doar Mirabela Dauer este născută pe 9 iulie. Alți artiști care se aniversează în această zi sunt Margareta Pâslaru, Angela Similea şi Daniel Iordăchioaie.

Ce spune artista despre colegii de breaslă

Mirabela Dauer a vorbit și despre colegii de breaslă care sunt născuți cu ea în aceeași zi. De asemenea, artista a spus că le trimite mesaje de „la mulți ani'. Chiar dacă cu Angela Similea și cu Daniel Iordăchioaie este în relații bune, nu același lucru s-ar putea spune și despre Margareta Pâslaru.

„Cu Angela mai vorbesc, din când în când, şi pot spune că am păstrat o anume legătură. Îi voi ura din adâncul inimii mele multă sănătate şi ăsta va fi un cadou special. O urare din suflet poate ţine, deseori, după mine, locul unui cadou scump, dar care nu-şi găseşte locul în inima celui în cauză!

Asta despre Angela Similea! Nu acelaşi lucru pot afirma în cazul Margaretei Pâslaru. O apreciez pentru viaţa şi munca ei, dar lucrurile stau un pic diferit! Nu s-au legat! Şi nu-l voi uita nici pe bunul meu prieten, Daniel Iordăchioaie, care e un suflet nobil, să ştiţi!', a mai povestit artista.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter