Narcis Ianău, finalistul de la Românii au Talent, participă la X Factor. Cum a reacționat juriul

Publicat pe

La doar 26 de ani, Narcis Ianău, pe care îl știți și de la Românii au talent, este o prezență apreciată pe marile scene ale lumii. Narcis Ianău profită de fiecare ocazie pentru a-și forța limitele artistice, așa că a urcat și pe scena X Factor și a uimit juriul. Narcis Ianău a participat la X Factor cu o interpretare inedită a unei melodii clasice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După un turneu în 85 de țări alături de Sarah Brightman, Narcis Ianău, finalist Românii au Talent, urcă pe scena X Factor hotărât să surprindă din nou! În această seară, pe Antena 1, tânărul va oferi un moment special de muzică clasică și beatbox, o combinație care se va dovedi uimitoare.

Narcis Ianău, finalistul de la Românii au Talent, participă la X Factor. Cum a reacționat juriulNarcis Ianău, finalistul de la Românii au Talent, participă la X Factor. Cum a reacționat juriul

'Ar trebui ca România să de audă mai mult! Suntem mândri de tine! Ce înseamnă, să participi la un concurs de talente și să ajungi un star internațional, este curajul de a începe de undeva!', a spus Loredana după interpretarea lui Narcis Ianău la X Factor.

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei:„M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile’/ EXCLUSIV

Citește și: Mirela Vaida își dorește al patrulea copil:„Am ales și nume pentru fetița noastră’

Citește și: De ce s-au certat Gina Pistol și Smiley, prima dată:„Eu când mă supăr rău de tot, pot să dispar din viața ta’

Lui Narcis Ianău i s-a schimbat viața după Românii au talent

În 2011, Narcis Ianău a ajuns până în finala show-ului Românii au talent, dar a pierdut în fața cântărețului Adrian Țuțu. Chiar dacă nu a fost marele câștigător, tânărul cu „voce de fată', cum singur se descrie, are acum o carieră internațională de invidiat.

Artistul a povestit recent, în cadrul unui interviu, despre cariera sa în muzică, dar și despre momentele mai puțin plăcute din copilărie, când era ținta bullyingului colegilor săi, din cauza vocii sale… Din fericire, tocmai acea voce subțire, cu inflexiuni speciale, l-a adus acum pe cele mai înalte scene.

Când eram copil, chiar nu-mi doream să fiu în centrul atenției, nu-mi doream absolut nimic. Eu am fost hărțuit doar pentru că eram diferit, doar pentru că eram băiatul care nu joacă fotbal, care cânta cu voce de fată, care se întrece la învățătură cu celelalte fete și nu iese la joacă cu ceilalți băieți’, a povestit Narcis Ianău în cadrul unui interviu oferit pentru Pro TV.

Paradoxal, pentru Narcis Ianău celebritatea a venit în urma unui scandal de proporții, iscat pe internet…

La scurt timp după ce a absolvi tConservatorul de la Cluj, artistul a bătut palma cu Frank Peterson, un faimos producător internațional care lucrează cu Andreea Bocelli și Sarah Brightman.Întâmplarea face ca Narcis să fi fost remarcat în urma folosirii unei piese pe YouTube fără să aibă acceptul lui Peterson, căruia îi aparțineau drepturile de autor.

A vrut să mă penalizeze că am folosit fară drept, dar i-a plăcut vocea și a zis că hai să vedem cine e vocea…nu i-a venit să credă, a mărturisit Narcis Ianău.

Am dat peste un clip cu Narcis interpretând «Nella Fantasia». Și mi-am spus, uau, e ceva special aici!’, a explicat Frank Peterson.

Norocul lui Narcis a constat în faptul că Frank Peterson a fost impresionat de vocea lui de contratenor și, în locul unui proces pentru încălcarea drepturilor de autor, i-a oferit un contract! Tot Peterson este și cel care i-a făcut lui Narcis primul album, cooptându-l în turneeele corului Gregorian și ale Sarei Brightman.

           

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter