Noi reguli pentru jurații de la Chefi la Cuțite, sezonul 11. Cum se vor desfășura luptele pentru amulete: „Va fi dezastru”

Publicat pe

În numai câteva zile, va avea loc premiera noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite', iar reprezentanții Antena 1 au anunțat schimbări radicale, care îi vizează pe cei trei jurați – Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. La aceasta, se mai adaugă și faptul că Gina Pistol va fi înclocuită de Irina Fodor, noua gazdă a cooking show-ului. Iată cum se vor desfășura luptele pentru amulete în noul sezon „Chefi la cuțite'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România, „Chefi la cuțite', va avea premiera maraton luni, marți, miercuri, 27, 28 și 29 martie, de la 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY. Mult așteptatele competiții între jurați pentru amuletele cu avantaje extrem de râvnite vin de data aceasta într-o formula nouă, care condimentează emisiunea.

Noi reguli pentru jurații de la Chefi la Cuțite, sezonul 11. Cum se vor desfășura luptele pentru amulete: „Va fi dezastru'Noi reguli pentru jurații de la Chefi la Cuțite, sezonul 11. Cum se vor desfășura luptele pentru amulete: „Va fi dezastru'

Noul sezon „Chefi la cuțite' vine încărcat de surprize pentru cei de acasă, dar și pentru cei trei jurați. Provocarea este cu atât mai mare pentru Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, căci, la jocurile de amuletă, vor avea un adversar.

Citește și: Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 11, și în ce zile se difuzează la Antena 1

Citește și: Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la Cuțite. Primele imagini

Citește și: Sonia Argint nu a cunoscut niciuna dintre iubitele băieților ei. Ce relație are cu Eric și Marc: „M-au rugat să nu mă bag în viața lor'

Citește și: Oana Zăvoranu a vrut să joace în serialul „La Bloc', dar a picat castingul: „Se vedea. Nu s-a putut'

Schimbări majore în emisiunea „Chefi la cuțite', sezonul 11

În următorul sezon „Chefi la cuțite', cei 3 Chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale. Cel care îi va provoca pe jurați la întrecerea culinară din prima ediție a show-ului este Chef Ștefan Popescu.

Ce adversar vor avea jurații în prima ediție a emisiunii

Dacă până acum, Chef Ștefan Popescu s-a aflat în platoul show-ului în rol de jurat chiar la jocurile de amuletă, de data aceasta el va intra în arena culinară alături de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, fiind hotărât să pună prima amuletă în seif. De partea cealaltă, cei trei Chefi se vor avânta în ringul gastronomic mai dornici de victorie ca niciodată.

„Va fi dezastru la amuletă!', a anunțat acesta, înainte de confruntarea cu jurații într-o luptă extrem de dificilă.

„Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!', a dat replica Florin Dumitrescu.

„Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane', a comentat Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă