O mai ții minte pe Nicola? A devenit bunică, la 52 de ani: cum arată acum și cum a reușit să slăbească

Publicat pe

La 52 de ani, Nicola arată și se simte excelent și asta pentru că, pe măsură ce copiii ei au crescut, cântăreața și-a acordat mai mult timp și atenție. Astfel, Nicola s-a reîntors la marea ei pasiune, dansul, iar această activitate îi conferă o stare bună, care se vede și pe fizicul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu zece ani, Nicola și-a demonstrat pasiunea și talentul la dans, în cadrul unei emisiuni televizate, iar scopul pentru care a arătat cât de bine se descurcă pe ringul de dans a fost unul umanitar.

Momentul respectiv a determinat-o pe Nicola să continue această pasiune a ei, într-un mod serios. Nu este de mirare, că acum, la 52 de ani, cântăreața arată și se simte nemaipomenit. Nicola spune că nu are operații estetice, dar se menține în formă altfel. Astfel, după ce copiiii și nepoțica ei au plecat în Anglia, Nicola a avut tot timpul din lume pentru a se dedica hobby-ului ei, dansul.

O mai ții minte pe Nicola? A devenit bunică, la 52 de ani: cum arată acum și cum a reușit să slăbeascăO mai ții minte pe Nicola? A devenit bunică, la 52 de ani: cum arată acum și cum a reușit să slăbească

„După ce s-a încheiat acel capitol frumos eu să zicem că am continuat cu dansul, acasă în oglindă. De când am reluat activitatea sportivă la modul consecvent, nu azi fac, mâine nu fac.', a povestit ea, în cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars.

Pe lângă dans, Nicola a dezvăluit că face și exerciții destul de solicitante.

„Îmi place să mă duc la clasele de zumba, unde se dansează. Se îmbină anumite elemente de dans cu sport. Faci acolo, cel puțin în partea de încălzire faci foarte multe exerciții pentru picioare, pentru mâini. Abia după dansezi.', a mai spus Nicola, potrivit Spynews.ro.

„Eu știam că mie îmi place să fac sport. Asta n-a fost o descoperire la mine. Eu am făcut foarte mulți ani sport și sport de performanță. Am zis că e timpul să îmi fac mult mai mult timp pentru asta, pentru că efectiv simțeam nevoia. Nu neapărat că vrei să slăbești și atât. Corpul are memorie. Dacă eu, la un moment dat, l-am oprit de la activitatea asta, el a suferit.', este de părere cântăreața.

Nicola mărturisește că nu i-a fost ușor să crească singură trei copii, după divorțul de compozitorul Mihai Alexandru, în 2007. Deși acum sunt mari, Nicola a rămas o mamă foarte protectoare.

„Nu aveam timp. Când au fost copiii mici. Abia îmi făceam timp atunci pentru ei: aveam evenimente, aveam emisiuni. Zici că dacă ei au crescut nu îți mai faci griji, aiurea. Cum ar fi…să nu răcească.', ne-a mai dezvăluit artista.

Citește și:

Pepe și Raluca, război total pe avere! De ce au ajuns din nou la Tribunal

Augustin Viziru s-a schimbat radical când tatăl lui a murit: „Când am aflat de boala lui a avut loc trezirea mea”

Alex Bodi, dezamăgit de condițiile din arest! „Stă cu 3 deținuți în celulă, nu are televizor sau frigider”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter