O nouă idilă la Hollywood! Channing Tatum s-a cuplat cu Jessie J. Cântăreața seamănă cu fosta soție a actorului

Publicat pe

La șase luni după divorțul de Jenna Dewan, se pare că unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood a început o relație cu Jessie J. Cei doi au fost văzuți împreună în diverse contexte, iar surse din anturajul celor doi ne asigură că povestea are potențial. Chiar dacă gurile rele observă altceva: că Jessie J seamănă foarte bine cu fosta soție a lui Channing Tatum.

La jumătate de an de la divorțul de femeia care i-a fost alături aproape zece ani, se pare că starul din 'Magic Mike' s-a îndrăgostit de nimeni alta decât artista britanică Jessie J. Deși cei doi nu au confirmat încă public relația, actorul a fost prezent în ultimele luni la mai multe concerte de-ale cântăreței, fiind totodată surprinși și în momente de relaxare.

Channing Tatum s-a cuplat cu Jessie J

Jessie J

'Channing și Jessie petrec foarte mult timp împreună, el e foarte entuziasmat și foarte interesat să o cunoască mai bine, chiar dacă ea e mereu pe drumuri. Channing face eforturi mari pentru a petrece cât mai mult timp cu Jessie. O știe de mai mulți ani și a zis mereu că e o artistă talentată', a declarat o sursă din anturajul celor doi. Nu se știe exact cum s-au cunoscut, dar cert este că actorul și cântăreața au interacționat destul de mult în 2015, când au apărut împreună pe scenă la MTV Movie Awards, unde Jessie J i-a înmânat lui Channing un premiu.

De ce a divorțat Channing Tatum de soția lui

Channing TatumChanning și-a cunoscut fosta soție în 2006, pe platourile de filmare de la 'Step Up', pentru ca în 2009 să se căsătorească cu ea și ulterior să aibă o fetiță, Everyl, acum în vârstă de cinci ani.

Channing Tatum s-a cuplat cu Jessie J

Channing Tatum și fosta soție, Jenna Dewan

Se spune că la baza divorțului unui cuplu atât de solid că nimeni nu credea că se vor despărți vreodată a stat programul infernal de lucru al actorului, cu care soția nu era de acord. Se mai spune că între cei doi pur și simplu a dispărut atracția, cu toate că, iată, Jessie J seamănă destul de bine cu Jenna Dewan.

Foto: Hepta

Citește și:

Cum arată camera de cămin în care stă Alexia Eram. Fiica Andreei Esca studiază în Anglia

De ce nu mai revine Mădălin Ionescu la TV: 'Am refuzat foarte multe colaborări'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter