Petre Roman, dezvăluiri despre idila interzisă cu Zoe Ceaușescu: "Nu-ți dădea impresia că e fata cui este!" Cine s-a opus relației lor

Publicat pe

Petre Roman a recunoscut în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D că a curtat-o pe Zoe, fiica Elenei și a lui Nicolae Ceaușescu. Povestea lor de dragoste a rămas la stadiul de idilă pentru că fosta primă doamnă a țării s-a opus vehement relației.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-un moment de sinceritate, Petre Roman a depănat câteva amintiri din tinerețe și a satisfăcut curiozitatea interlocutoarei sale, Denise Rifai, cu privire la povestea de dragoste pe care a avut-o cu Zoe Ceaușescu.

Petre Roman, dezvăluiri despre idila interzisă cu Zoe Ceaușescu: "Nu-ți dădea impresia că e fata cui este!" Cine s-a opus relației lorPetre Roman, dezvăluiri despre idila interzisă cu Zoe Ceaușescu: "Nu-ți dădea impresia că e fata cui este!" Cine s-a opus relației lor

„Am cunoscut-o pe Zoe în 1972, a fost un moment foarte frumos, cu parfum de idilă. Când eu am cunoscut-o, eram de un an și jumătate la Toulouse, cu o bursă de care au beneficiat și alți două sute de români. Zoe era o fată foarte bine educată, o fată frumoasă, nu-ți dădea impresia că e fata cui este', a povestit Petre Roman la Kanal D.

Petre Roman și-a dorit mai mult decât o idilă cu Zoe Ceaușescu, doar că nu a putut trece peste voința mamei ei, așa că relația a fost stopată din fașă. Cu mintea de acum, Petre Roman consideră că tot răul de atunci a fost spre bine.

„Da, am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat, fiindcă s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu, nu știu de ce. Slavă Domnului că s-a opus!', a dezvăluit, cu zâmbetul pe buze, Petre Roman.

Citește și:

Reacția lui Petre Roman, după ce a aflat că Oana divorțează de Marius Elisei. Și-a dorit să-i împace

Catinca Roman, confesiuni dureroase despre Petre Roman, tatăl ei vitreg: „Pe Oana o mai atingea, la mine n-a avut curaj”

Oana Roman, mesaj dur la adresa tatălui ei, Petre Roman: 'A uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și mai ales de Crăciun'

Ce a spus Petre Roman despre căsnicia cu Mioara Roman

Când avea 27 de ani, Petre Roman s-a însurat cu Mioara, care este cu șase ani mai mare decât el. Mioara era divorțată și avea o fetiță, pe Catinca Roman, iar în timpul mariajului lor de 34 de ani, au avut-o pe Oana Roman.

Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment în colo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei.. exclus', a declarat Petre Roman când a fost întrebat ce a iubit la fosta lui soție, Mioara.

Petre Roman este însurat cu o femeie mai tânără cu 27 de ani

Petre și Mioara Roman au divorțat în 2007, iar în 2009, fostul premier s-a însurat cu Silvia Chifiriuc, care avea 35 de ani la vremea aceea. Diferența de vârstă de 27 de ani nu a fost un impediment pentru relația lor, așa cum s-a crezut inițial, iar în această vară, soții Roman aniversează 12 ani de la nuntă.

„Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă.

Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace', povestea Silvia Chifiriuc la TV, în urmă cu ceva timp.

Silvia și Petre Roman au împreună un fiu de 11 ani, Petrus și nu exclud posibilitatea de a mai avea încă un copil.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter