Prima zi de grădiniţă pentru fiul lui Cristi Borcea şi al Valentinei Pelinel: "Împreună!"

Publicat pe

Este prima zi de grădiniţă pentru fiul lui Cristi Borcea. Milan Cristian începe un nou capitol în viaţă, unul plin de bucurie, de poezii, de jucării, alături de mulţi copii. Nu va mai rămâne acasă alături de părinţii, ca un băieţel mare, păşeşte pe poarta grădiniţei!

Parcă ieri era 8 iunie 2016 şi Valentina Pelinel aducea pe lume primul său copil alături de Cristi Borcea care, la acea vreme, se afla în închisoare. Timpul a zburat şi Milan Cristian merge astăzi, pentru prima oară, la grădiniţă. La doi ani şi câteva luni, părinţii săi au decis că este momentul să pornească într-o nouă etapă pentru a socializa cu copiii, pentru a învăţa cât mai multe lucruri. Sigur va recita în curând poezii, va juca în mici piese de teatru!

Valentina Pelinel este cu siguranţă o mamă mândră şi de aceea a ţinut să le arate şi urmăritorilor săi clipe minunate din viaţa lor de familie. La prima oră a dimineţii, s-a pozat alături de Cristi Borcea care îl ţine în braţe pe Milan. Băieţii poartă pantaloni eleganţi, cămăşi şi sacouri. Valentina este şi ea la înălţime!

(În urmă cu ceva vreme, Valentina a vorbit şi despre al doilea copil. Poţi citi AICI declaraţiile!)

Formează toţi o familie fericită, se poate observa după zâmbetul larg pe care îl afişează. Cel mai important este faptul că se gândesc la viitorul propriului copil care înfloreşte pe zi ce trece.

Prima zi de grădiniţă pentru fiul lui Cristi Borcea şi al Valentinei Pelinel: "Împreună!"Prima zi de grădiniţă pentru fiul lui Cristi Borcea şi al Valentinei Pelinel: "Împreună!"

Cristi Borcea, Valentina Pelinel şi Milan, prima poză împreună după un an

Pe 2 iulie, afaceristul a fost eliberat din închisoare. Ziua şi-a petrecut-o alături de familie şi de cei dragi. O imagine emoţionantă cu fiul său a apărut în mediul online. O mulţime de fani le-au transmis acestora mesaje inedite!

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter